Αθήνα

 

23 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

xristidou 1
Νίκος Συρίγος: «Πως νιώθει η Παναγία όταν την «υπερασπίζονται» αυτοί οι φασίστες» – Σίσσυ Χρηστίδου: «Μην μας βάζεις στο ίδιο καλάθι»

LIFESTYLE

Eurovision 2019: Σκιά του εαυτού της η Μαντόνα – Σκληρή κριτική, φάλτσα και… απογοήτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εμφάνιση της σούπερ σταρ ήταν αδύναμη. Ξεκίνησε με την προσπάθειά της να τραγουδήσει μία διασκευή του «Like a Prayer», που έκλεισε φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά η φωνή έβγαινε λάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού με τη Μαντόνα να δείχνει ότι πασχίζει να τραγουδήσει και να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή.

Στη συνέχεια τραγούδησε το νέο της single «Future», αυτή τη φορά προφανώς ηχογραφημένο, αλλά με την ίδια να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή, χωρίς ρυθμό και νεύρο.

Έτσι ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση, αυτό της εμφάνισης της «Βασίλισσας της Ποπ», που επισκίασε ακόμα και τον Ολλανδό νικητή Ντάνκαν Λόρενς, θα το θυμούνται όλοι για το πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της Μαντόνα και η εφημερίδα αναρωτιέται εάν η Μαντόνα ξέχασε να τραγουδάει ή τραγουδούσε έτσι πάντα.

Βέβαια το άρθρο της Welt κάνει αναφορά και στη γερμανική συμμετοχή που με τα βίας έφτασε στην 23η θέση, με 32 βαθμούς, κι αυτό χάρη στις επιτροπές. Από τις 41 χώρες μόνο έξι επιτροπές έδωσαν βαθμούς στη Γερμανία -η Αυστραλία, η Λιθουανία, η Ελβετία, η Δανία, η Ιρλανδία και η Λευκορωσία. Οι S!sters με το «Sisters» δεν κατάφερε να συγκινήσει το ευρωπαϊκό κοινό και δεν πήρε κανέναν βαθμό από το televoting, καθώς προφανώς τον διαγωνισμό δεν παρακολούθησαν ούτε η Γερμανοί που ζουν έξω από τη χώρα τους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=UHIbjuZ22ck

Ροή Ειδήσεων

si tzinpingk kina ap

16/03/2025 | 18:00

Financial Times: Ο Κινέζος πρόεδρος Σι δεν αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες για επετειακή σύνοδο κορυφής

16/03/2025 | 17:45

Ανδρουλάκης: Να αγωνιστούμε να αποτελέσει παρελθόν το επιτελικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη

16/03/2025 | 17:30

Η αντιπολίτευση για την απομάκρυνση των έργων του Χρ. Κατσαδιώτη από την Εθνική Πινακοθήκη – «Πλήγμα και για την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης»
vasalos 1 1

16/03/2025 | 17:15

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα σε ρωτήσω κάτι που δεν θέλεις»

16/03/2025 | 17:14

Πολιτική αντιπαράθεση στον απόηχο του ανασχηματισμού – Ν. Ανδρουλάκης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να νικήσει τη ΝΔ»

16/03/2025 | 17:00

Έλεγχοι στην αγορά: Αυστηροί από τη Δευτέρα 17/3 για προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες – Έως και 3 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα
ap20330465879903 1

16/03/2025 | 16:45

«Κατηγορώ» των Αζέρων προς τους Αρμένιους στρατιώτες: Άνοιξαν πυρ εναντίον θέσεών τους στην περιοχή Γκόρις – Διαψεύδει το Γερεβάν

16/03/2025 | 16:30

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν ότι θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε επίθεση

16/03/2025 | 16:15

Γιώργος Ζαμπέτας: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καλός υποκριτής, έχει χάρισμα»
000 372n3u3 scaled 1

16/03/2025 | 16:12

Γερμανία: Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

16/03/2025 | 16:00

Ν. Κεραμέως: Η Κ. Σακελλαροπούλου υπηρέτησε την Προεδρία της Δημοκρατίας με ευσυνειδησία, αξιοπρέπεια και σεμνότητα

16/03/2025 | 15:45

Βόρεια Μακεδονία: 59 οι νεκροί, 140 τραυματίες από πυρκαγιά σε κλαμπ – Βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας
pavlos marinakis 5

16/03/2025 | 15:39

Μαρινάκης: Εξαιρετικά σημαντική για την Ελλάδα και την οικονομία μας η αναβάθμιση από την Moody’s – Μικροψυχία από την αντιπολίτευση

16/03/2025 | 15:30

Τ. Θεοδωρικάκος για το νέο αναπτυξιακό νόμο: Στοχεύουμε στη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων και την αντιμετώπιση του δημογραφικού

16/03/2025 | 15:15

«Νόμος περί Αλλοδαπών Εχθρών»: Ο νόμος του 1798 που επικαλείται ο Τραμπ για επίσπευση των απελάσεων
xristidou 1
Νίκος Συρίγος: «Πως νιώθει η Παναγία όταν την «υπερασπίζονται» αυτοί οι φασίστες» – Σίσσυ Χρηστίδου: «Μην μας βάζεις στο ίδιο καλάθι»
germanou1503 1
Ναταλία Γερμανού – Το σχόλιό της για τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης: «Σοκαρίστηκα! Σαν να λέει στους μετανάστες να μην πλησιάζουν»
polixronidis202
Αντέδρασε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Της κάνετε ερωτήσεις ιντριγκαδόρικες για να πάρετε ιντριγκαδόρικες απαντήσεις»
panopoulos 1
Δημήτρης Πανόπουλος για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Διαφημίζεις το έργο που εσύ έχεις κατακρίνει»
panagopoulou2242
Βάσια Παναγοπούλου: «Έριξαν κόλλα στην κλειδαριά, «εδώ θα μείνετε και θα σας κάψουμε ζωντανούς» μας είπαν»
xasapopoulos2023
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ας κοιτάξουν στο παρελθόν να δούμε πόσο αδέκαστοι είναι και τι έχουν κάνει στη ζωή τους»