Αθήνα

 

10 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 13
Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου: Ο επιχειρηματίας έχασε τις δίκες αλλά επιμένει στη συνεπιμέλεια
ageris202

LIFESTYLE

Eurovision 2025 – Κώστας Αγέρης: «Θεωρητικά έχω την εμπειρία από το Voice»

“Τώρα νιώθω ότι διαγωνίζομαι σε κάτι, είτε προχωρήσω είτε όχι, για να αντιπροσωπεύσω το έθνος μου” ομολογεί ο Κώστας Αγέρης.

Με αφορμή τη συμμετοχή με το τραγούδι «Γη μου» στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2025, o Κώστας Αγέρης συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το απόγευμα της Παρασκευής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την εμπειρία που έχει σε διαγωνισμό μουσικής έχοντας κερδίσει το Voice στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και για την ιδιαίτερη σύνδεση που έχει με τον τόπο του σαν τέταρτης γενιάς Πόντιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αγέρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρητικά και πρακτικά έχω εμπειρία από την ψυχολογία ενός ανθρώπου που διαγωνίζεται σε μουσική διοργάνωση. Βέβαια, αν ρωτήσουμε όλους τους καλλιτέχνες, τα πρώτα δευτερόλεπτα στη σκηνή υπάρχει πάντα το άγχος. Παρ’ όλα αυτά, ναι, θεωρητικά έχω την εμπειρία από το Voice. Μοιάζει και λίγο το όλο κόνσεπτ θεωρητικά αλλά δεν σας κρύβω ότι το βλέπω στο μυαλό μου διαφορετικά».

«Τώρα νιώθω ότι διαγωνίζομαι σε κάτι, είτε προχωρήσω είτε όχι, για να αντιπροσωπεύσω το έθνος μου. Η λύρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου, την έχω και σε τατουάζ στο χέρι μου».

«Έχω λάβει πολλά όμορφα σχόλια για τις εμφανίσεις στο Voice αλλά δεν ήθελα να φτιάξουμε τώρα ένα θλιμμένο τραγούδι, προς Θεού, γιατί η Eurovision είναι ένα πάρτι. Παρόλα αυτά το κομμάτι μου, αν κάποιος το ακούσει προσεκτικά, δεν είναι μόνο μια ιστορία αγάπης. Θα ήθελα όποιος το ακούσει να σκέφτεται τον τόπο του, εγώ μιλάω για τον τόπο μου. Δηλαδή θα ήθελα κάποιος να το ακούσει και όπου κι αν είναι να σκεφτεί τον τόπο του» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, ο Κώστας Αγέρης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

screenshot 47

13/02/2025 | 23:19

Ντόναλντ Τραμπ: Έδωσε εντολή για νέο πακέτο δασμών σε παγκόσμιο επίπεδο

13/02/2025 | 22:59

Αργίες 2025: Πότε πέφτει Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα, πότε είναι Τσικνοπέμπτη

13/02/2025 | 22:39

Νέες τεχνολογίες στο ελληνικό στοίχημα και οι ζωντανές ενημερώσεις που διαμορφώνουν τις επιλογές των φιλάθλων
screenshot 44

13/02/2025 | 22:16

Στέφανος Κασσελάκης: «Προσκυνούσα ο ερωτικός μου προσανατολισμός να είναι στρέιτ και όχι γκέι»

13/02/2025 | 22:06

Κυβέρνηση σε Ανδρουλάκη για τα Τέμπη: Παριστάνει τον δικαστή βγάζοντας ετυμηγορίες και εργαλειοποιώντας ένα τραγικό δυστύχημα

13/02/2025 | 22:03

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Ο πρωθυπουργός ενορχηστρωτής της συγκάλυψης – Τα βίντεο δεν αποκαλύπτουν τους λόγους της έκρηξης
screenshot 42

13/02/2025 | 21:47

Χείμαρρος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Eurovision: «Τρία χρόνια τώρα αυτό κάνουν, με πικραίνει»

13/02/2025 | 21:34

Ηλεία: Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε στο κεφάλι 52χρονο από το Ρουπάκι

13/02/2025 | 21:21

Συγκλονίζει η Χριστίνα Κοραή: «Δύο γυναίκες πήραν τους νεφρούς της αδερφής μου και δύο άλλοι άνθρωποι τα μάτια της»
screenshot 39

13/02/2025 | 21:18

The Chase – «Τα ‘χασε» η Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με έχουν διακόψει ξανά τόσο γρήγορα»

13/02/2025 | 21:07

Η Γάζα θα ανήκει για πάντα στους κατοίκους της, δήλωσε ο Ερντογάν – «Σημαντικό που μας στηρίζει το Πακιστάν για τους Τουρκοκύπριους»

13/02/2025 | 20:51

Δήμο Ιλίου-Εκδήλωση με θέμα την ασφάλεια: «Η Αστυνομία δίπλα στους πολίτες: Δράσεις Κοινωνικής Αστυνόμευσης»
screenshot 26

13/02/2025 | 20:23

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μαμά μου, άθελα της, ήταν η αφορμή να έχω θέματα με βουλιμία και διατροφικές διαταραχές»

13/02/2025 | 20:16

«Η σφαίρα μπήκε από το μάτι και βγήκε από το πίσω μέρος του κεφαλιού» – Οι απειλές και το καρτέρι πίσω από το έγκλημα στην Ηλεία

13/02/2025 | 20:03

Μεσσηνία: Νεκρός 57χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
screenshot 13
Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου: Ο επιχειρηματίας έχασε τις δίκες αλλά επιμένει στη συνεπιμέλεια
daliani asximi
Η Δαλιάνη αποκάλυψε τους όρους που είχε υπογράψει στη «Μαρία, την άσχημη»: «Απαγορευόταν και να αρρωστήσω»
toutountzis1202
Παντελής Τουτουντζής: «Για αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των γκέι θα γίνουν γκεί, δεν θα νιώσω φόβο, ζω για τα παιδιά μου»
kapoutzidis mpokota
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για το παρασκήνιο με τη Δάφνη Μπόκοτα: «Δηλαδή χαζοί είμαστε;»
cebaceb1cf83cf832
Ο Στέφανος Κασσελάκης «αιφνιδίασε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τι ψήφισες το ’23;» – «Νέα Δημοκρατία, δεν κρύβομαι»
liagas122c
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν πήγα στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1» (βίντεο)