LIFESTYLE
Για τη μητρότητα, την επιτυχία αλλά και μια υποτιμητική συμπεριφορά που δέχτηκε σε δουλειά, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Γη της ελιάς»:
«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και θέλω. Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.
Για την απόκτηση και δεύτερου παιδιού, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου».
Όσο για το κατά πόσο έπαιξε ρόλο η εμφάνισή της για την απόκτηση ενός ρόλου, είπε: «Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου. Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζαν, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα. Η εμφάνισή μου, μου άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο, ήταν πολύ τρελό!».
Η Εβελίνα Παπούλια, στάθηκε και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί κατά καιρούς στην πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση: «Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μου έχει συμβεί, έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, ήταν υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μου ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης».
Για τη σειρά «Δύο Ξένοι», η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε: «Στους Δυο ξένους δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο».
Ροή Ειδήσεων
16/01/2025 | 16:00
Σοκάρει η Κορίνα Βασιλείου για Στέλιο Καζαντζίδη: «Τον απείλησαν με όπλο να σταματήσει το τραγούδι ή να πεθάνει»
16/01/2025 | 15:50
Ο ουκρανικός στρατός λέει ότι αιχμαλώτισε 27 Ρώσους στρατιώτες στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
16/01/2025 | 15:30
Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Κούγια: «Είναι ασέβεια, ο Billy Bo και ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είναι στη ζωή»
16/01/2025 | 15:29
Ιταλία: «Πλησιάζει η ημέρα κατά την οποία τα γλυπτά του Παρθενώνα θα επιστρέψουν στην Αθήνα»
16/01/2025 | 15:20
Τραγική η κατάσταση στα βρετανικά νοσοκομεία, σύμφωνα με αποκαλυπτική έκθεση – Ασθενείς πεθαίνουν στους διαδρόμους
16/01/2025 | 15:19
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί δεν κατεβάζει όλες τις φωτογραφίες της με τα φίλτρα; Κουράζομαι με το ψέμα»
16/01/2025 | 14:58
Κ.Τσουκαλάς: «Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που έστω υπό την πίεση μας, η κυβέρνηση αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από την ακροδεξιά»
16/01/2025 | 14:50
Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τον εύθραυστο κυβερνητικό συνασπισμό, όπου συμμετέχει κόμμα της τουρκικής μειονότητας
16/01/2025 | 14:50
Φάμελλος: «Το μόνο θετικό της χθεσινή ημέρας ότι κατέρρευσε ακόμα μια φορά το προσωπείο του κεντρώου, του φιλελεύθερου πολιτικού»
15/01/2025 | 07:43
«Πρεμιέρα» για τις ανέπαφες πληρωμές σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ – Τα οφέλη για τον επιβάτη
15/01/2025 | 09:42
Κώστας Φραγκολιάς σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άμα “την κάνεις”, θα μας πάρεις μαζί;»
15/01/2025 | 10:17
Ραμόνα Βλαντή: «Αχ η γλυκούλα μου η Βίκυ Κουλιανού… οι θέσεις παίρνονται από τις γνωριμίες»
15/01/2025 | 09:25
Φωτεινή Ντεμίρη: «Το εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών είναι αστείο, παίρνουμε 100-200 ευρώ το χρόνο»
15/01/2025 | 18:45