• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 12:44

Αθήνα

17 oC

αραιές νεφώσεις

Έβγαλε τα ρούχα υψηλής ραπτικής και έβαλε... τη λευκή στολή! Το εντυπωσιακό μοντέλο που έγινε γιατρός

Στροφή 180 μοιρών έκανε η Ελπίδα Διαμαντή, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες, τις φωτογραφήσεις και τη μόδα, για να ασχοληθεί με την ιατρική.

Στροφή 180 μοιρών έκανε η Ελπίδα Διαμαντή, η οποία άφησε για λίγο τις πασαρέλες, τις φωτογραφήσεις και τη μόδα, για να ασχοληθεί με την ιατρική.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, καταφέρνει να συνδυάζει αυτούς τους δύο διαφορετικούς… κόσμους και να καλύπτει τα χιλιόμετρα ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Βέβαια όπως εκμυστηρεύεται η ίδια, δεν ήταν τόσο εύκολο να συνδυάσει ιατρική και μόντελινγκ. Το μόντελινγκ ήρθε στην ζωή της εντελώς τυχαία, καθώς κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην ιατρική, μίας φίλη της τής ζήτησε βοήθεια σε επίδειξη των ρούχων της.

Έτσι η μία φωτογράφιση έφερε την άλλη και το μόντελιγνκ μπήκε για τα καλά στη ζωή της.

Βέβαια σε αυτό ήταν δίπλα της και η οικογένειά της, η οποία όταν έμαθε πως η Ελπίδα εκτός από την ιατρική, ασχολείται και με το μόντελινγκ, επέλεξε να την στηρίξει πλήρως.

Αυτή η στήριξη άλλωστε την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στα καλλιστεία και να ανακηρυχθεί Star Βορείου Ελλάδος.

Όσο για την πορεία της ως γιατρός, η ίδια τόνισε πως τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελε να το προσπαθήσει.

Send this to a friend