
LIFESTYLE
Την απάντησή της έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε έναν χρήστη του Instagram, ο οποίος της έκανε ένα αρνητικό σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία της, σχετικά με την εμφάνισή της.
Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε μία selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως ένα γυναικείο προφίλ έσπευσε να τη σχολιάσει αρνητικά, ρωτώντας την «πού έκανε αλλαγή φύλου».

«Την αλλαγή φύλου πού την έκανες;», της έγραψε η χρήστης του Instagram με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να της δίνει μια αποστομωτική απάντηση.
«Αγαπητή, γεννήθηκα γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και στις ημέρες μας θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε και πολλοί από εμάς νιώθουμε τις περισσότερες των φόρων όχι αυτό που γεννιόμαστε σωματικά. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ανθρώπων που η φύση τους γέννησε άνδρες, αλλά αισθάνονται γυναίκες και τούμπαλιν.
Παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις υγεία σωματική και ομόνοια στην ψυχή σου, κάτι που ξεκάθαρα δεν έχεις εσύ. Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι για το ομοφοβικό σου σχόλιο και εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα και να διορθώσεις ακόμη πιο ταχεία μέσα σου την πληγή που σε πονάει, ώστε να ζεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως οι άλλοι αποφασίζουν αντί εσένα.
Και τέλος, να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, ώστε να μην ανατρέχεις σε προφίλ ανθρώπων που δεν σε έχουν πειράξει, με σκοπό να τους μειώσεις. Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομό σου. Με εκτίμηση και πάντα φιλικά, Ευρυδίκη», έγραψε και μοιράστηκε την απάντησή της σε insta story με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Δείτε το σχόλιο και την απάντησή της:

Ροή Ειδήσεων
15/08/2022 | 00:02
Υποχωρεί η κακοκαιρία: Δεκαπενταύγουστος με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
14/08/2022 | 23:09
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Χοροστάσησε στον Μεγάλο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ταύρο
13/08/2022 | 19:12
Τραγωδία στον Έβρο: Μάνα βάζει το πτώμα της 5χρονης κόρης της στο ποτάμι, για να επιβραδύνει τη σήψη

13/08/2022 | 20:36
Έλενα Κρεμλίδου: Σε τρυφερή περίπτυξη με τον σύντροφό της πάνω σε σκάφος στη Χαλκιδική
13/08/2022 | 17:22
Αν Χες: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του γιου της – «Ελπίζω να απελευθερώθηκε από τους πόνους»

13/08/2022 | 00:24
«Δεν επεδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο αλλά έναν τύραννο»: Η απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου από τον Αλέκο Παναγούλη
13/08/2022 | 15:49
Ταλαιπωρία για ζευγάρι: Δεν τους δέχτηκαν σε ξενοδοχείο επειδή είχαν σκύλο – Έμειναν στο λιμάνι του Πειραιά

13/08/2022 | 20:45