Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

«Έξαλλη» η Καγιά στο GNTM με την εντυπωσιακή κοπέλα με τα πολλά τατουάζ – Διαφώνησε η Ηλιάννα! (vid)

Διχάστηκε η κριτική επιτροπή του GNTM, στο Star στο επεισόδιο της Δευτέρας, λόγω της περίπτωσης μιας πολύ ωραίας κοπέλας με πολλά τατουάζ.

Διχάστηκε η κριτική επιτροπή του GNTM, στο Star στο επεισόδιο της Δευτέρας, λόγω της περίπτωσης μιας πολύ ωραίας κοπέλας με πολλά τατουάζ.

Η 24χρονη Ειρήνη έχει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός της πάρα πολλά τατουάζ, κάτι που δεν αρέσει στους κριτές. Μάλιστα, στο περσινό Greece’s Next Top Model πολλές κοπέλες είχαν κοπεί λόγω αυτών.

«Έρχομαι στο GNTM γιατί θέλω να αλλάξω τη μόδα και να γίνουν πιο αποδεκτά τα τατουάζ!», δήλωσε το νεαρό μοντέλο στην κάμερα, που επαγγελματικά ασχολείται με το μακιγιάζ.

Οι κριτές αν και της είπαν πολύ καλά λόγια για το πρόσωπό της, διαφώνησαν μεταξύ τους για τα πολλά τατουάζ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη δήλωσαν πώς θα ήθελαν φέτος να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν την ευκαιρία σε μια κοπέλα με πολλά τατουάζ.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά ήταν κάθετη και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πασίγνωστο μοντέλο στον κόσμο που να κάνει καριέρα με τατουάζ. Εκεί διαφώνησε με την Ηλιάνα, η οποία της είπε ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει και είχαν έντονη διαφωνία.

Τελικά η κοπέλα πέρασε στο Bootcamp με τρία «ναι», με την Βίκυ Καγιά να εμμένει στο «όχι».

Send this to a friend