Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την «επίθεση» της Ναντίν στην επιτροπή - «Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες»

Ένταση για μια ακόμη φορά στο My Style Rocks με αφορμή τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη στη Ναντίν Ανζάουι για τη συμπεριφορά της απέναντι στις άλλες παίκτριες.

Ένταση για μια ακόμη φορά στο My Style Rocks με αφορμή τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη στη Ναντίν Ανζάουι για τη συμπεριφορά της απέναντι στις άλλες παίκτριες.

«Είσαστε πολύ άδικοι, πολύ άδικοι! Σήμερα καθόμουν, έβλεπα πράγματα… Βγήκε η Μαρία με ίδιο λουκ και της δώσατε 4. Υποτίθεται ότι είστε κριτές και να είστε δίκαιοι. Βγήκε η Χριστίνα και το λουκ της είναι άκυρο. Και της δώσατε 3 γι’ αυτό το άκυρο λουκ. Εγώ βλέπω τα τεσσάρια που πέφτουν για πράγματα “πρέπει να πάρεις 2, αλλά θα σου δώσω 3. Επειδή είσαι αυτή θα σου δώσω 3, αλλά έπρεπε να πάρεις 1”. Τα βλέπω. Ας το τελειώνουμε εδώ», είπε η Ναντίν.

«Πες μας ένα παράδειγμα συγκεκριμένο. Εάν μας πεις κάτι συγκεκριμένο μπορούμε να σου απαντήσουμε. Εγώ θέλω να σου απαντήσω. Δεν έχεις πει τη γνώμη σου. Έχεις κάνει κάποιες ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί. Εγώ θέλω να σου απαντήσω. Θέλω να μου πεις ένα συγκεκριμένο λουκ. Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες. Εγώ ξέρω τι λέω, μπορώ να σου απαντήσω για τη βαθμολογία μου για το κάθε λουκ. Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες. Και όταν ξέρεις τι λες έχω να σου απαντήσω για όλα. Ξέρω για το κάθε λουκ τη βαθμολογία έχω βάλει και γιατί. Ρώτα με για ότι θέλεις να σου πω. Βρες αυτό το 5 και να σου πω γιατί έβαλα 5. Αλλά επειδή δεν θα το βρεις μιλάμε άδικα», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 

Send this to a friend