• Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου
  • 02:10

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Φαίη Ζαφειράκου: Η νέα ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά»

H ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου που τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και εργάζεται πλέον ως δασκάλα.

H ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου που τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και εργάζεται πλέον ως δασκάλα.

Σε συνέντευξή της στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου μίλησε για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη και για τη νέα της ζωή.

Η Φαίη Ζαφειράκου εργάζεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας: «Διδάσκω θεατρική αγωγή σε μικρά παιδιά. είναι η πρώτη φορά φέτος που το κάνω και με γεμίζει τόσο πολύ, που θα συνεχίσω να το κάνω και του χρόνου».

«Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας – πάντα ήμουν-  και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπής. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, ετοιμάζω και μια φοβερή παράσταση σε δική μου παραγωγή».

Για τον λόγο που έφυγε από την τηλεόραση, δήλωσε: «Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών.»

Για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση, δήλωσε: «Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι «Στην καρδιά» Του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε. Δεν ξέρω αν γράφτηκε για μένα».

Send this to a friend