Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

(ΦΩΤΟ) Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια που θα παίξει μαζί της στο Μπρούσκο!

(ΦΩΤΟ) Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια που θα παίξει μαζί της στο Μπρούσκο!

Μόλις 18 ετών, αλλά έχει αρχίσει και κάνει στέρεα βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο χάρη στη βοήθεια των γονιών της, της Εβελίνας Παπούλια και του πρώην συζύγου της, επίσης ηθοποιού, Γιώργου Λιάντου.

Ο λόγος για την Αφροδίτη- Μαρία Λιάντου, που όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει. Σύμφωνα με το περιοδικό Μytv, η Αφροδίτη- Μαρία Λιάντου θα τραγουδήσει στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», ένα τραγούδι που θα ντύσει μουσικά μια ερωτική σκηνή ανάμεσα σε δύο ήρωες, την Δάφνη και τον Μύρο. Το επεισόδιο θα προβληθεί την 1η Μαρτίου.

Η Εβελίνα Παπούλια δεν μιλά συχνά για την κόρη της σε συνεντεύξεις της. Ωστόσο σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» είχε πει χαρακτηριστικά:

«Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά. Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα. Τη στιγμή που αρχίζεις και φθείρεσαι οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, όσο ερωτευμένη κι αν νιώθεις, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο πρέπει να σεβαστεί κι ο άλλος τις δικές σου ανάγκες. Εκεί τοποθετούμαι. Από εκεί και πέρα είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές. (...) Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της».

Send this to a friend