Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτο: Γερμανός ταξιτζής χρέωσε 1.022 ευρώ τη Βίκυ Λέανδρος για μία διαδρομή 575 χιλιομέτρων και δεν κατάλαβε ποια ήταν

Επειγόντως στο Βερολίνο χρειάστηκε να βρεθεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος και, όπως φάινεται, δε λογάριασε τα χρήματα, καθώς για μία διαδρομή 575 χιλιομέτρων (από την Κολωνία στο Βερολίνο) χρειάστηκε να πληρώσει 1022 ευρώ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο ταξιτζής που την μετέφερε, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής έσπαγε το κεφάλι του να καταλάβει ποια είναι η κυρία, και τελικά τα κατάφερε όταν η σπουδαία τραγουδίστρια είχε ήδη αποβιβαστεί.

Η Ελληνίδα «βαρόνη της ποπ» βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ενημερώθηκε ότι ακυρώνεται η πτήση της που θα την μετέφερε από την Κολωνία στο Βερολίνο.

Η Λέανδρος έπρεπε να πάει όμως σε συναυλία στο Βερολίνο. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει ένα ταξί από το αεροδρόμιο για να φθάσει έγκαιρα στον προορισμό της. Η Ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του 44χρονου Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του:

«Πρέπει να πάω στο Βερολίνο - γρήγορα!»

«Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες», επισημαίνει ο οδηγός ταξί στην εφημερίδα «Bild» και προσθέτει:

«Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Ο οδηγός από το Κουρδιστάν έμαθε στην διάρκεια της κούρσας η κυρία που... κάτι του θύμιζε είναι από την Ελλάδα. Κι όταν το ταξίμετρο έδειξε 1022,30 ευρώ, η Βίκυ Λέανδρος πλήρωσε το ποσό. Για να ευχαριστήσει μάλιστα τον οδηγό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.

Send this to a friend