Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γιάννα Νταρίλη: Πως είναι σήμερα το κορίτσι που είχε τρελάνει τους άνδρες τη δεκαετία του '90 στον «Πρωινό Καφέ» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πού βρίσκεται σήμερα η γυμνάστρια του «Πρωινού Καφέ» τη δεκαετία του ’90;

Πού βρίσκεται σήμερα η γυμνάστρια του «Πρωινού Καφέ» τη δεκαετία του ’90;

Η Γιάννα Νταρίλη, η γυμνάστρια που είχαν λατρέψει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι τηλεθεατές, εγκατέλειψε ξαφνικά την Ελλάδα και βρέθηκε στην Αμερική, από όπου κατάγεται, γιατί όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τής έλειπαν οι γονείς της.

Στην Αμερική η Γιάννα Νταρίλη άρχισε να δουλεύει στο ελληνόφωνο κανάλι New Greek TV, το οποίο προβάλλει ρεπορτάζ που αφορούν τον πολιτισμό, την θρησκεία, την οικογένεια, τα φαγητά αλλά και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το τελευταίο διάστημα είναι πλέον πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Γιάννα Νταρίλη βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας, μετά από πέντε χρόνια. Η γυμνάστρια σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την πανέμορφη Γιάννα Νταρίλη, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Send this to a friend