
LIFESTYLE
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λευτέρη Πανταζή.
Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε;
Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια. Σαν παπαγάλος. Η Καίτη Γαρμπή είπε επιτέλους ότι ξεκίνησε μαζί μου.
Έχει απωθημένο μαζί σας;
Ναι. Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα από όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή.
Έχετε βρεθεί από κοντά για να λύσετε τις διαφορές σας;
Τον συγχώρησα δυο φορές. Αλλά μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί.
Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα είπε ότι «ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στα σόου». Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος.
Λένε ότι τα μεγάλα μίση κρύβουν μεγάλους έρωτες….
Απαπαπα καλέ. Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης.
Ροή Ειδήσεων

19/02/2025 | 23:11
«Ζήτω ο βασιλιάς!»: Ο Τραμπ κατάργησε τα διόδια στη Νέα Υόρκη και ο Λευκός Οίκος τον δείχνει… με στέμμα
19/02/2025 | 22:50
Κακοκαιρία Coral: «Χιόνια μέχρι τα δίκτυα του ψαρά» βλέπει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας
19/02/2025 | 22:43
Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Ο πατήρ Νικόλαος λέει στη Χλόη ότι δεν μπορεί να απαρνηθεί τον Θεό

19/02/2025 | 22:04
Αποχή των δικηγόρων της Αθήνας στις 28 Φεβρουαρίου – «Κοινή απαίτηση όλων μας η απόδοση δικαιοσύνης για τα Τέμπη»
19/02/2025 | 22:00
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δέχθηκα λεκτική βία, ζορίστηκα αλλά το αντιμετώπισα με δυναμισμό»
19/02/2025 | 21:47
Ο Βανς προειδοποιεί τον Ζελένσκι να μην κακολογεί δημόσια τον Τραμπ: Φρικτός τρόπος

19/02/2025 | 21:39
Νίκος Κουρής: «Η εφηβεία δεν είναι δύσκολη πίστα για τον γιο μου, αλλά για εμάς τους γονείς»
19/02/2025 | 21:33
Συνελήφθη 60χρονη φυγόποινη στις Αχαρνές – Εξέδιδε γυναίκα σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας
19/02/2025 | 21:29
Απηύδησε ο Αντώνης Κανάκης στους Boomers: «Ό,τι πιο προσβλητικό και εξοργιστικό για τον Έλληνα πολίτη»
19/02/2025 | 21:03
ΓΣΕΕ: Ο 9ετής, επίμονος αγώνας των Εργαζόμενων στα Λιπάσματα Καβάλας δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο
19/02/2025 | 20:41
Deal – Τα ‘χασε ο Γιώργος Θαναηλάκης με την γνωστή του παίκτρια: «Τι τραβάω ο έρμος; Εσύ τι κάνεις εδώ;»

18/02/2025 | 14:45
Καρυστιανού για Βασίλη Καλογήρου: Έκπληκτη διαβάζω πως ανέλαβε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη
18/02/2025 | 11:20
Τη διαγραφή του Παναγιωτόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η κυβέρνηση – Έβρισε χυδαία Μητσοτάκη, ειρωνεύτηκε Ανδρουλάκη (βίντεο)
18/02/2025 | 16:39
Ξέσπασμα Βορίδη στη Βουλή για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: Σήκω, ανόητε, να μας πεις ότι η κυβέρνηση σκότωσε έναν άνθρωπο
18/02/2025 | 15:46
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Mega, ο Πορτοσάλτε είναι ο πρώτος δεξιός ψάλτης του ΣΚΑΪ»
18/02/2025 | 15:34
Βασίλης Καλογήρου: Χωρίς απαντήσεις για τον θάνατό του ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση

18/02/2025 | 18:07
Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της μητέρας του για τα εννέα χρόνια από τον θάνατό του
18/02/2025 | 16:30
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ξέρει να γράφει ωραία αστεία, δεν μου αλλάζει γνώμη κανείς»
18/02/2025 | 07:48
Βασίλης Καλογήρου: Τα αναπάντητα ερωτήματα μετά την εύρεση της σορού του στον Τύρναβο

18/02/2025 | 11:13
«Είμαι YouTuber, ήρθα να ελέγξω την κατάσταση»: Ο Γιαννέλης πήγε στην Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης και έδωσε στους πυροσβέστες επική απάντηση! (video)
18/02/2025 | 12:30
Σπύρος Παπαδόπουλος για την απίστευτη στιγμή που ξέχασε τον γιο του σε super market: «Η Αθηνά μου είπε παιδί δεν ξαναπαίρνεις εσύ»
18/02/2025 | 17:15
Βάνα Μπάρμπα: Είναι βλακείες και μπούρδες στην ηλικία μου να με λένε «sex symbol»
Σχετικά Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Mega, ο Πορτοσάλτε είναι ο πρώτος δεξιός ψάλτης του ΣΚΑΪ»

Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της μητέρας του για τα εννέα χρόνια από τον θάνατό του
