Αθήνα

 

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

toutountzis1202
Παντελής Τουτουντζής: «Για αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των γκέι θα γίνουν γκεί, δεν θα νιώσω φόβο, ζω για τα παιδιά μου»
kapsalis 140125

LIFESTYLE

Γιάννης Καψάλης για Μάκη Χριστοδουλόπουλο: «Ας το λύσουν μόνοι τους, εγώ και η Χαρά δεν έχουμε καμία σχέση»

Για το περιστατικό με την απόλυση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου από το νυχτερινό κέντρο Καν-Καν μίλησε ο Γιάννης Καψάλης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, που συμμετείχε στο σχήμα μαζί με τη Χαρά Βέρρα, κατέθεσε τη δική του οπτική για το επίμαχο σκηνικό, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του συναδέλφου του.

«Το τι πρόβλημα έχουν ο κύριος Χριστοδουλόπουλος και ο επιχειρηματίας μεταξύ τους… τι να σας πω; Είναι μεγάλοι άνθρωποι, δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς θέση.




 

Ας το λύσουν μόνοι τους. Εγώ και η Χαρά (Βέρρα) δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό», σχολιάζει ο Γιάννης Καψάλης.

«Σαν τραγουδιστές κάνουμε τη δουλειά μας, γράφτηκαν κάποια πράγματα. Στη δουλειά μας στη νύχτα, αν πει κάποιος μια κουβέντα παραπάνω, παρεξηγείται.

Δεν είναι σοβαρό το θέμα και μπορεί να γυρίσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στο σχήμα. Εγώ τον θαυμάζω», παραδέχεται ο τραγουδιστής.

«Κάθε επιχειρηματίας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά για το καλό και του μαγαζιού και όλων. Από τη στιγμή που ήμουν στο καμαρίνι μου, δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε».

Ροή Ειδήσεων

troxaio mesologgi

12/02/2025 | 23:17

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 27χρονος – ΙΧ προσέκρουσε σε στηθαίο και ανετράπη

12/02/2025 | 23:12

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Τασούλα – «Η αντιπολίτευση να αναλογιστεί πού οδηγεί η τοξικότητα», λέει η κυβέρνηση

12/02/2025 | 22:58

Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μια κακή στιγμή, μια απροσεξία, για να ανατρέψει τα πάντα»
netanyahu

12/02/2025 | 22:53

Νετανιάχου στο υπουργικό συμβούλιο: Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε τη 2η φάση της συμφωνίας με τη Χαμάς

12/02/2025 | 22:39

Εξιχνιάστηκε το «χρυσό» ριφιφί σε τράπεζα στην Κηφισιά με λεία πάνω από 4.000.000 ευρώ το 2008

12/02/2025 | 22:09

Αυτό είναι το μονόγραμμα του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη
xrwma pieria

12/02/2025 | 21:58

Αδερφός θύματος στην Πιερία: Η νύφη μου σκότωσε και την ψυχή του παιδιού της και την οικογένειά μου

12/02/2025 | 21:48

Το ντοκιμαντέρ «Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία: Τα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας», από αύριο 13/2, σε οκτώ σινεμά σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, από το CINOBO

12/02/2025 | 21:38

Αμάντα Μανωλάκου: «Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι πια φίλη μου αν και με προβλημάτισε και με φόβισε»
screenshot 22

12/02/2025 | 21:31

Σεισμοί στη Σαντορίνη: «Η Καλντέρα έχει ανυψωθεί 4 εκατοστά και έχει μετακινηθεί 6 εκατοστά προς ανατολάς», είπε ο Γκανάς

12/02/2025 | 21:27

Ζελένσκι σε Πούτιν για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε

12/02/2025 | 21:07

Γιώργος Μαυρίδης: Η στιγμή του ατυχήματός του – Δείτε το βίντεο
screenshot 20

12/02/2025 | 20:59

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δούλεψα δυο χρόνια σαν βοηθός κάμεραμαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη»

12/02/2025 | 20:48

Ιταλία: Συνελήφθη 15χρονος μέλος νεοναζιστικής ομάδας – «Ετοιμαζόταν να σκοτώσει άστεγο»

12/02/2025 | 20:38

Τζώνη Καλημέρης σε Γιώργο Λιάγκα: «Αν παντρευτώ θα σε καλέσω, να συνεννοηθούμε μην παντρευτούμε ίδια εποχή»
toutountzis1202
Παντελής Τουτουντζής: «Για αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των γκέι θα γίνουν γκεί, δεν θα νιώσω φόβο, ζω για τα παιδιά μου»
daliani asximi
Η Δαλιάνη αποκάλυψε τους όρους που είχε υπογράψει στη «Μαρία, την άσχημη»: «Απαγορευόταν και να αρρωστήσω»
cebaceb1cf83cf832
Ο Στέφανος Κασσελάκης «αιφνιδίασε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τι ψήφισες το ’23;» – «Νέα Δημοκρατία, δεν κρύβομαι»
karkas122
Γιώργος Καρκάς υπέρ Φιλιππίδη: «Βγήκε και μίλησε μια συνάδελφος, μια πολιτικά αναλφάβητη ακτιβιστοπερσόνα»
kapoutzidis mpokota
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για το παρασκήνιο με τη Δάφνη Μπόκοτα: «Δηλαδή χαζοί είμαστε;»
kasselakis 1
Αρναούτογλου: «Χάσατε το χιούμορ σας» – Κασσελάκης: «Ο κόσμος ξέρει ότι η υποδοχή σας είναι ψεύτικη»