• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 03:20

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γιατί εγκαταλείπει την τηλεόραση η Χριστίνα Λαμπίρη μετά από 18 χρόνια - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

H Xριστίνα Λαμπίρη εγκαταλείπει την τηλεόραση μετά από 18 χρόνια και σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση. 

«Ο κύκλος του Epsilon ολοκληρώνεται σίγουρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, τόσο με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και όλους τους συνεργάτες των τελευταίων ετών. Έφτασε η στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας. Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που μπορεί να έχει ενδιαφέρον θα το ξανασυζητήσω. Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τηλεοτπικά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να εξελίσσομαι στη ζωή μου. Αγαπώ την εξέλιξη, θέλω να προχωρώ μπροστά. Εκτιμώ ότι στο κομμάτι που λέγεται καθημερινή εκπομπή αυτού του περιεχομένου δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ τίμιο προς όλους, τόσο απέναντι στον εαυτό μου όσο και απέναντι στον εργοδότη μου. Εγώ δεν κάνω τηλεόραση για να βγάζω λεφτά από αλλού. Είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, γιατί οι πάντες λέγονται πια παρουσιαστές. Άρα, κάνω μόνο αυτή τη δουλειά. Και το λέω αυτό διότι πάρα πολλοί συνάδελφοι -και αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία-έχουν παράλληλες ενασχολήσεις και δραστηριότητες».

Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα, θα σου λείψει η τηλεόραση;

«Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής. Δεν θα μου λείψει. Πιέστηκα πολύ τα τελευταία χρόνια και ψυχολογικά και συναισθηματικά, θέλω να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου, που τους έβλεπα ελάχιστες ώρες την ημέρα εξαιτίας του φόρτου εργασίας, αλλά και στο καινούριο εγχείρημα μας. Θέλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να ξεκουραστεί για ένα διάστημα και να απολαύσει τις μικρές χαρές της καθημερινότητας»

Send this to a friend