Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Γιατί ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να ζει στο διαμέρισμα δίπλα από το καμαρίνι της Πάολας

Όλοι μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την αποχώρηση της Πάολας, που κοιμάται ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.

Όλοι μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την αποχώρηση της Πάολας, που κοιμάται ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.

Όπως ειπώθηκε ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο διαμέρισμα που του είχε παραχωρήσει η επιχείρηση για να ξεκουράζεται μετά το τέλος του προγράμματος. Και ο λόγος ήταν ότι από το καμαρίνι της Πάολα που ήταν δίπλα γινόταν πολύ φασαρία.

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σφακιανάκης συνεχίζει να μένει στο ίδιο διαμέρισμα παρότι η συνεργασία του με το Gazi Live ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο ίδιος φαίνεται πως ζει μόνιμα τους τρεις τελευταίους μήνες στο πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.

Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παραμένει εκεί είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του, Κίλι.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και σπάνια μιλά για την οικογένεια του.

Αυτό που ξέραμε από το περιβάλλον του τραγουδιστή είναι ότι έμενε στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι τη Βάρκιζα που είναι το σπίτι του. Τώρα όμως οι κακές γλώσσες λένε πως εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Send this to a friend