Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα κάνω ό, τι θέλω, κάντε και εσείς αυτό το οποίο θέλετε, και να κοιτάξει ο καθένας την ζωή του»

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αυτή την Κυριακή είναι καλεσμένος στο Thrive τς της Ζέτας Δούκα.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αυτή την Κυριακή είναι καλεσμένος στο Thrive τς της Ζέτας Δούκα.

«Μην περιμένετε από μένα, να σας κάνω εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, γιατί θα είναι σαν να λέω ότι έχετε δικαίωμα να μάθετε», υπογραμμίζει. «Όχι δεν έχετε κανένα. Δεν περιμένω καμία αποδοχή και καμία ανοχή. Θα κάνω ό, τι θέλω. Κάντε και εσείς αυτό το οποίο θέλετε. Και να κοιτάξει ο καθένας την ζωή του και να τη φτιάξει όσο γίνεται πιο όμορφη. Είναι τόσο απλό, αν το κάναμε αυτό θα ήταν πιο όμορφη η χώρα μας.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ICAP Νικήτας Κωνσταντέλλος μας μιλάει για την προσπάθειά του να βελτιώσει την καθημερινότητα των εργαζομένων σε μεγάλες επιχειρήσεις ενώ παραδέχεται πως έχει κάνει υπερβολές όσον αφορά τη δουλειά. Το μότο του είναι:  «Δούλεψε σκληρά και απόλαυσε την χαρά της δημιουργίας και της αναγνώρισης».

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τα Walking Meetings και θα μας εξηγήσει γιατί πρέπει να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Send this to a friend