
LIFESTYLE
«Ήμουν 35 ετών όταν ο κόσμος γνώρισε το όνομά μου και τότε ήμουν ήδη αρκετά ώριμος. Δεν είχα καμία έπαρση», δήλωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη θρησκεία και την προσωπική του ζωή. «Έχω ισχυρή πίστη στον Θεό, όλοι κάπου πιστεύουν. Από μικρός πηγαίναμε στην εκκλησία. Προέρχομαι από μια οικογένεια όπου ο παππούς μου πέθανε σε ηλικία 29 ετών, τη στιγμή που η γιαγιά μου ήταν έγκυος με τον πατέρα μου και μεγάλωσε μόνη της τρία παιδιά. Ο πατέρας μου ένιωθε τον πόνο της απώλειας του πατέρα του και μας έλεγε ότι ήμασταν τυχεροί που είχαμε πατέρα. Ο παππούς μου καταγόταν από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης. Ζούσαμε φτωχικά σε έναν χώρο που λέγαμε «μαγειρείο», όπου συγκατοικούσαμε δύο οικογένειες. Τότε ήταν καλά, αλλά και τώρα είναι καλά, αν και δεν είχαμε τα απαραίτητα. Όλα αυτά έχουν επηρεάσει το ποιος είμαι σήμερα και τη μουσική μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.
Αναφερόμενος στη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη, είπε: «Τα βιώματά μου έχουν επηρεάσει τα τραγούδια μου. Άρχισα να τραγουδάω από 7-8 ετών, υπήρχαν υπέροχα τραγούδια με όμορφο περιεχόμενο. Στα καφενεία άκουγα τα κομμάτια του Τσιτσάνη, που ήταν διαφορετικά από αυτά των άλλων συνθετών και με κέρδισαν αμέσως. Έλεγα στον πατέρα μου ότι ήθελα να γνωρίσω αυτόν τον συνθέτη, αλλά εκείνος δεν ήθελε να ασχοληθώ με αυτό, προτιμούσε να μάθω μια τέχνη. Μια μέρα, σε ένα καφενείο των αδελφών Τσιτσάνη στην οδό Λαρίσης, έγινε μια συνάντηση, αλλά δεν ήξερα ποιος ήταν ο «γέφυρα» για να τον συναντήσω. Πέντε χρόνια αργότερα έμαθα ότι αυτή η «γέφυρα» ήταν ο γαμπρός του Απόστολου Καλδάρα, που διοργάνωσε τη συνάντηση. Εγώ ήμουν τότε 13 ετών. Όλοι τραγουδούσαν και μπήκα και εγώ σε ένα ρεφρέν. Με ρώτησε αν ξέρω γράμματα και μου έδωσε τα στοιχεία του, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του. Ήμουν 35 ετών όταν ο κόσμος γνώρισε το όνομά μου και ήμουν αρκετά ώριμος. Δεν είχα έπαρση».
Ροή Ειδήσεων

12/05/2025 | 17:58
Σωτήρης Καλυβάτσης για υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Ο Βασίλης Γκουρούσης δεν ήταν μπροστά στο συμβάν»
12/05/2025 | 17:48
Συμφωνία Μητσοτάκη – Μελόνι για επενδύσεις 360 εκατομμυρίων στον σιδηρόδρομο – Τι περιλαμβάνει

12/05/2025 | 17:02
Νίκος Ορφανός: Η πρώτη βόλτα μετά την επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση όγκου – «Η αίσθηση του να είσαι ζωντανός είναι ανεκτίμητη»

12/05/2025 | 16:40
Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα – Σφράγισμα των πρατηρίων
12/05/2025 | 16:33
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 71χρονο πατέρα για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
12/05/2025 | 16:20
Τραυματισμός 87χρονης επιβάτιδας από σκύλο σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο Ανκόνα – Πάτρα

12/05/2025 | 16:18
Ανταγωνιστικότητα, άμυνα, μεταναστευτικό στο επίκεντρο των συζητήσεων Μητσοτάκη- Μελόνι
12/05/2025 | 16:10
Άδωνις Γεωργιάδης: To MyHealth, o πλήρως λειτουργικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας, θα είναι λειτουργικός έως το τέλος του έτους

11/05/2025 | 16:00
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
11/05/2025 | 19:00
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ναταλία Γερμανού: «Είδα αυτό που είπατε πριν και με έθιξε»
11/05/2025 | 16:00
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το πλατό λίγο πριν τη συνέντευξή της

11/05/2025 | 16:30
Μαριτίνα Ντενίση: «Ήταν καρμικό να γίνω το παιδί της και εκείνη η μαμά μου, ήμουν τυχερή τη στιγμή που με βρήκε»
11/05/2025 | 19:01
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα, τι έκανα;» φώναζε ο πατέρας που σκότωσε τον 45χρονο γιο του
12/05/2025 | 12:50
Ο Παρθενώνας το 432 π.Χ.: Η εντυπωσιακή απεικόνιση από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

12/05/2025 | 11:30
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής για τους συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
11/05/2025 | 11:40
Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα, δέχεται πολύ πόλεμο για αυτό που κάνει»
11/05/2025 | 19:03
Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν – Τέσσερα χρόνια από το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

11/05/2025 | 21:30
Eurovision 2025: Με την Klavdia στο Τιρκουάζ Χαλί – Μόλις ξεκίνησε η εβδομάδα που όλοι περιμέναμε
11/05/2025 | 12:20
MLC, ένα σπάνιο νόσημα με έναν μοναδικό ασθενή στην Ελλάδα – Τον λένε Μάριο και είναι 7 χρονών
11/05/2025 | 13:50
Σίσσυ Χρηστίδου: «Χρόνια πολλά και στις μανούλες μας εκεί πάνω, εμείς που τις έχουμε χάσει»
Σχετικά Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
