Αθήνα

 

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

xristos kougias 17 3 2025
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»
patoulis 77

LIFESTYLE

Γιώργος Πατούλης για τη γέννηση του γιου του: Η Νάνσυ ήταν πολύ δυνατή

Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου τους, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, που έχει έναν ακόμα γιο με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day». Ο Γιώργος Πατούλης εξομολογήθηκε ότι η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν άκουσε το πρώτο κλάμα του παιδιού του και τόνισε πως η Νάνσυ Κοιλού ήταν πολύ δυνατή και ότι ο ίδιος ήταν δίπλα της καθόλη τη διάρκεια. Τέλος, αποκάλυψε ποιο όνομα θα πάρει ο γιος τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Το μωρό ήταν αρκετά μεγάλο, 3.950 γραμμάρια και δεν ήθελε να βγει φυσιολογικά. Είμαστε εδώ στην χαρά και στη συγκίνηση και την ευτυχία. Υπήρξαν χθες πόνοι και ο γιατρός μας είπε καλό είναι να πάμε προς το μαιευτήριο και ήρθαμε αργά το απόγευμα. Ήμουν μέσα σε όλη τη διαδικασία, ήθελα να είμαι κοντά της».

screenshot 12

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως ήταν πολύ δυνατή. «Δεν αγχώθηκε, ήταν πολύ δυνατή. Η πιο μεγάλη συγκίνηση είναι όταν βλέπεις το μωρό να βγαίνει και να αναπνέει, το πρώτο κλάμα. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση αλλά όλοι λένε ότι το μωρό μοιάζει σε μένα», είπε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Πατούλης, ο νεογέννητος γιος τους θα πάρει το όνομα Νικόλας.

Ροή Ειδήσεων

screenshot 27

27/03/2025 | 21:16

Εβελίνα Παπούλια: Η χειρόγραφη ευχή στον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το περιστατικό με την επίδειξη των γεννητικών οργάνων του

27/03/2025 | 21:06

Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο που βίασε την 7χρονη ανιψιά του και την τράβηξε φωτογραφίες

27/03/2025 | 20:58

Ζελένσκι: Ο Πούτιν θέλει να διχάσει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – Η Ουάσινγκτον αλλάζει συνεχώς τους όρους της συμφωνίας για τα ορυκτά
screenshot 24

27/03/2025 | 20:50

Chase – Τα ‘χασε η Μαρία Μπεκατώρου με την μεγάλη τους επιτυχία: «Το βλέπουμε δεύτερη φορά;»

27/03/2025 | 20:34

Εξερράγη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπήκε κανείς στο σπίτι σου να σου πει τι να κάνεις;»

27/03/2025 | 20:28

Εξαφανίστηκε 51χρονος στην Ομόνοια
screenshot 22

27/03/2025 | 20:13

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μου έχουν συμβεί τέρατα και σημεία, κάποιος μου πέταξε κάλτσες στο πρόσωπο»

27/03/2025 | 20:03

Σεισμός τώρα στη Σαντορίνη

27/03/2025 | 19:55

Κόρινθος: Νεκρό δελφίνι στην παραλία Βουναλάκια
vouli 1 2048x1361

27/03/2025 | 19:48

Πιερρακάκης: Το Δημόσιο παραιτείται από τις εφέσεις για τις αποζημιώσεις συγγενών θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι

27/03/2025 | 19:23

Κόντρα Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Ξέχασα ότι δεν είστε ΣΥΡΙΖΑ», «εκείνο το κόμμα που φτιάξατε πού είναι;»

27/03/2025 | 19:12

Καίτη Γαρμπή: «Με τον Διονύση Σχοινά φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον πάνω στη σκηνή»
dalaras kati ellades parousiasi

27/03/2025 | 19:08

Γιώργος Νταλάρας: Δισκογραφική επιστροφή με καινούργια τραγούδια για «Κάτι Ελλάδες»

27/03/2025 | 19:00

Νικολά Σαρκοζί: Ποινή κάθειρξης επτά ετών ζητούν οι εισαγγελείς για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του από τη Λιβύη

27/03/2025 | 18:50

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Σολωμού: Κάποιες θέσεις της είναι παλιακές, δεν θέλω καν να ξέρω τις απόψεις της για τους γκέι άντρες άνω των 50
karkaspimpilas
Ο Γιώργος Καρκάς μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Εξευτελισμένος, εγωπαθής, κοινωνιοπαθής, νάρκισσος»
screenshot 1
Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Γιώργος Καρκάς χρησιμοποιείται ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου, του είχα κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης»
1d8a2960 1
Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»
screenshot 12
Χάρης Βαρθακούρης: Μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα, δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή τη γλωσσοφαγιά
screenshot 17
Λένα Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Του είπα “άντε γ…σου, μη με ξαναπάρεις» – Η αναφορά στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
parelasitiletheasi
Τηλεθέαση: Η παρέλαση έριξε τις πρωινές εκπομπές στα μονοψήφια