Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Χαμός στο Next Top Model: Παίκτριες χτύπησαν και ποδοπάτησαν κοπέλα στη δοκιμασία της φωτογράφησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο επεισόδιο του GNTM έχει σήμερα και οι 70 κοπέλες που πέρασαν στο Bootcamp θα κληθούν να κάνουν επαγγελματική φωτογράφηση ως μοντέλα για να διεκδικήσουν μία θέση στις 40 που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ομορφιάς.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή η "Φωλιά των Κου-Κου" οι κοπέλες κόντεψαν να ποδοπατηθούν για να διαλέξουν ένα ρούχο, για το styling τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Η Βίκυ σας είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάρετε από μία κρεμάστρα η καθεμιά. Κάποιοι σηκώσατε ολόκληρο τον καλόγερο. Δεν είναι ψώνια. Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», είπε η Art director «τιμωρώντας» όσες δεν υπάκουσαν στις οδηγίες.

Όσο για τις διαγωνιζόμενες… φαίνεται πως θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο μια θέση στο GNTM. «Το θέμα είναι να ακούμε και αφού ακούμε, μετά να πράττουμε. Σε περίπτωση που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι. Δεν θα είμαι καθόλου καλή» προειδοποιεί παίκτρια αποκαλύπτοντας για τη δοκιμασία.

Send this to a friend