Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Πάρα πολύ καλό παιδί, όμορφο παιδί με ωραία φωνή αλλά...»

Ολόκληρο το σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την τιμητική του στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού. Αφού τον έπιασε πρώτα στο στόμα του ο Σταμάτης Κραουνάκης με το «Δεν τον ξέρω τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Χάνω κάτι»; σειρά είχε η Ναταλία «Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, όμορφο παιδί με ωραία φωνή. Δεν θεωρώ όμως ότι οι συνεντεύξεις είναι το μεγάλο του ατού».

Είχε μόλις ολοκληρωθεί ένα βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Φωτεινή Πετρογιάννη, κατά τη διάρκεια της οποίας απέφυγε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που σχετιζόταν με την προσωπική του ζωή, όταν η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει δυο λόγια:

«Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής ο Κωνσταντίνος, έχουμε συνεργαστεί κιόλας όταν του γράψαμε μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους το Ποτέ Ξανά, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, όμορφο παιδί με ωραία φωνή. Δεν θεωρώ όμως ότι οι συνεντεύξεις είναι το μεγάλο του ατού. Πρέπει να το ομολογήσουμε αυτό. Το λέω με πολλή αγάπη Κωνσταντίνε. Είναι έτσι προγραμματισμένος ο Κωνσταντίνος να πει αυτά για τα οποία θέλει να μιλήσει, δεν θα πει άλλα ποτέ. Βλέποντας δηλαδή τι κάνουν οι διάσημοι stars όταν πηγαίνουν καλεσμένοι στον Jimmy Kimmel και στην Elen DeGeneres και τις τους βάζουν οι ξένοι και κάνουν».

Send this to a friend