• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 22:47

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γκέντσογλου: «Ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου, ο μεγάλος μου γιος...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη», είπε η Αγγελική Ηλιάδη και συνέχισε:

«Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα “φάουλ” γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό».

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα.

Έχω αδικηθεί από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν καν. Δημιούργησαν κάτι πάρα πολύ άσχημο γύρω από το όνομά μου. Έπεσα από τα σύννεφα όταν γύρισε επιχειρηματίας και μου είπε ότι δεν έρχεσαι στις δουλειές. Χωράμε όλοι παντού, μπορούμε να σεβόμαστε τον άλλον και να μην καταστρέφουμε μια γυναίκα που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Στοχοποιείς έναν άνθρωπο που κάνει την προσπάθειά του και του κλείνεις την πόρτα. Δεν θα τους συγχωρήσω, ξέρω ποιοι είναι», είπε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη.

Send this to a friend