Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή: «Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος- Δεν είμαι συντηρητική»

H Φαίη Σκορδά, προχώρησε σήμερα μέσα από το Πρωινό σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, κάτι το οποίο δεν το συνηθίζει.

H Φαίη Σκορδά, προχώρησε σήμερα μέσα από το Πρωινό σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, κάτι το οποίο δεν το συνηθίζει.

«Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και να αισθανθώ εμπιστοσύνη. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να νιώσω εμπιστοσύνη. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να αισθανθώ εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολύ άνετα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα αν είναι κάποιος τόσο μάγκας -που δεν μου έχει τύχει- μέσα σε 10 λεπτά να με πείσει. Είμαι 39 μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά προκαλώντας αίσθηση στο πάνελ.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο, σημειώνοντας με χιούμορ: «Η Φαίη ανήκει στις γυναίκες που βλέπουν τσόντα και περιμένουν να παντρευτούν στο τέλος! Κάτσε εκεί, γεροντοκόρη μια ζωή σε βλέπω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Δείτε στο σχετικό βίντεο την αντίδραση της Φαίης Σκορδά:

Send this to a friend