Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου φωτογραφήθηκε με μαγιό ως άλλο pin- up girl για γνωστό περιοδικό

Μπορεί να αποφεύγει τον φακό όπως ο διάβολος το λιβάνι, ωστόσο αυτή τη φόρα -άγνωστο πως την έπεισαν- η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποφάσισε να φωτογραφηθεί για γνωστό περιοδικό και μάλιστα ως pin up girl. 

Η ηθοποιός την θεατρική σεζόν που πέρασε, επέστρεψε στη σκηνή και έγινε η «Μαντάμ Σουσού»: η ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που ξεγλιστρά από την πραγματικότητα -με τους κόσμους που φτιάχνει- και την υποτιμά βαθιά.

Η Μαντάμ Σουσού, αυτό το καλοκαίρι, με μια βαλίτσα στο χέρι,ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.Η φετινή χρονιά έφερε στην Δήμητρα Παπαδοπούλου άλλη μια δυνατή στιγμή στη θεατρική της πορεία.

Aυτή την εβδομάδα, μια φωτογράφισή της για το εβδομαδιαίο περιοδικό Hello! κάνει αίσθηση: η Δήμητρα Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται με μαγιό, με μια σχεδόν εφηβική αύρα.

View this post on Instagram

Η ανατρεπτική Δήμητρα Παπαδοπούλου στο Hello! «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πάρα πολλές φορές! Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί, με έναν τρόπο, την αντρική βλακεία. Απλώς, εγώ δε θα ασχοληθώ πολύ με αυτό το κομμάτι της αντρικής βλακείας, δεν ένιωσα ποτέ ότι θα το απομονώσω ως ζήτημα και θα το κάνω θέμα. Είναι, ωστόσο και πολλές οι γυναίκες που έχουν απαγκιστρωθεί μέσα από την πρόκληση. Εάν, λοιπόν, και οι άντρες - θύματα της γυναικείας πλεκτάνης οργανώνονταν σε κίνημα, θα γελούσαμε. Το παιχνίδι είναι αμφίδρομο». #nottobemissed #internationalmagazine #exclusivities #hola #hello

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Send this to a friend