Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Μια συγκινητική Έλενα Παπαρίζου μιλά για τη στιγμή που της έγινε πρόταση γάμου

Ανέβασε το θερμόμετρο η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη εκπομπή του φετινού «Dot» μιλώντας συγκινημένη για τον σύζυγό της και την απόφασή του να απέχει από τη δημοσιότητα αλλά κυρίως για τη στιγμή που την ζήτησε να παντρευτούν.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα δημόσια, αυτός δεν θέλει. Μου είπε ότι “εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ σε όλο αυτό το δημόσιο που έχεις εσύ, γιατί αυτό ήταν δική σου επιλογή. Εγώ επιλέγω εσένα σαν Έλενα, αλλά θέλω το σπίτι μας…”. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σπίτι σε ένα ζευγάρι είναι ο ναός του, είναι ιερό. Ο Ανδρέας ήταν συμμαθητής του άντρα της κολλητής μου κι έτσι γνωριστήκαμε σε φιλικό σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, η Έλενα είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου το γάμο. Την πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Πρώτα μου έκανε την πρόταση γάμου και μετά ήρθε το δαχτυλίδι. Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή κι έλεγα “Θεέ μου, τι ωραία που νιώθω. Αυτό θέλω να νιώθω στη ζωή μου”. Εννοείται ότι έκλαψα. Οι δυο μας ήμασταν στο σπιτάκι μας. Πρώτα πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου…».

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

Send this to a friend