• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 02:46

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η εξομολόγηση της Δόμνας από το Fame Story για την περιπέτεια της υγείας της (vid)

Η Δόμνα Κουντούρη έχει μία υπέροχη, ξεχωριστή φωνή, αλλά και μία έντονη προκλητικότητα, που έγινε αισθητή στο Fame Story, από όπου τη γνωρίσαμε.

Σήμερα μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχε έχει πάρει αρκετά κιλά και μίλησε για τον ρατσισμό και το bullying που έχει δεχτεί.

«Καταρχήν πέρασαν τα χρόνια. Δεν είμαι πια 25 χρονών. Είμαι 39 στα 40. Αυτό που δεν έχω πει και θα ήθελα να το πω κάποια στιγμή, είναι ότι πέρασα ένα πρόβλημα υγείας. Αναγκάστηκα να πάρω μια αγωγή η οποία μου πρόσθεσε κιλά. Το πρόβλημα υγείας, ήταν ψυχικής υγείας. Κάποια στιγμή, η ψυχική μου υγεία κλονίστηκε. Το 2011-12 διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Αυτό ρυθμίζεται και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους ότι όταν νιώσεις ότι πας από τη μια άκρη στην άλλη, όταν κινείσαι μεταξύ μανίας και κατάθλιψης πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Όταν αρρωστήσεις από κάτι άλλο, όλοι λένε «α τον καημένο τι έπαθε», όταν αρρωστήσεις από ψυχικό νόσημα λένε «α, ο τρελάρας». Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά. Όπως επίσης και όταν αλλάξεις εμφάνιση το bullying που τρως… Εγώ ας πούμε είμαι με κάποια κιλά παραπάνω, το bullying είναι αφόρητο. Έχω χάσει και δουλειά. Είναι τραγικό. Φωτομοντέλα τραγουδάνε; Με ενοχλεί και τον Τζόνι Ντεπ που δείχνουν τώρα που έχει χάσει κιλά και μπορεί να είναι άρρωστος. Είναι θέμα ρατσισμού», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Εμείς.

Send this to a friend