Αθήνα

13 oC

αυξημένες νεφώσεις

Η Ιωάννα Τούνη σε μια εντελώς… αυθόρμητη φωτογραφία στο κρεβάτι μάς συστήνει το εντυπωσιακό αγόρι της! (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη είναι ξανά ερωτευμένη και θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπική της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας συστήνει το νέο της αγόρι.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ξανά ερωτευμένη και θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπική της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας συστήνει το νέο της αγόρι.

Η πρώην παίκτρια του My Styles Rocks, Ιωάννα Τούνη, φωτογραφήθηκε πάνω στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της, Χρήστο Τσεβρεντζή και αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒», έγραψε η Ιωάννα Τούνη. 

View this post on Instagram

♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Send this to a friend