Αθήνα

9 oC

αίθριος καιρός

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε γιατί πήγε στο Athens Pride και έστειλε το δικό της μήνυμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Μία από τους πολλούς επώνυμους που πήγαν στο Athens Pride 2018 υπήρξε και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Σύνταγμα και έπειτα ανάρτησε μία φωτογραφία της, δηλώνοντας "Παρούσα".

Η Μαίρη, βέβαια, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε εκεί:

“Πήγα στο Pride γιατί η μοναδικότητα δεν με τρομάζει. Γιατί θεωρώ ότι η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη και δυστυχως δεν είναι. Και γιατί κάθε χρονιά περνάω πανέμορφα χορεύοντας στους δρόμους αυτής της πόλης που για λιγο μοιάζει πιο πολύχρωμη, πιο ελπιδοφόρα και πιο ανθρώπινη από ποτέ! Να είσαι υπερήφανος που ξέρεις να αγαπάς. Όποιον θέλεις εσύ. Αρκεί να αγαπάς…»

View this post on Instagram

Πήγα στο Pride γιατί η μοναδικότητα δεν με τρομάζει. Γιατί θεωρώ ότι η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη και δυστυχως δεν είναι. Και γιατί κάθε χρονιά περνάω πανέμορφα χορεύοντας στους δρόμους αυτής της πόλης που για λιγο μοιάζει πιο πολύχρωμη, πιο ελπιδοφόρα και πιο ανθρώπινη από ποτέ! 🌈 | Να είσαι υπερήφανος που ξέρεις να αγαπάς. Όποιον θέλεις εσύ. Αρκεί να αγαπάς...| —————————————————• #loveislove #pride🏳️‍🌈 #pride #athens #happyme #allyouneedislove #mystyle #denim #streetstyle #athenspride #streetphotography

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Send this to a friend