Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

H μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου σε εκπομπή έκπληξη

Ξέραμε ήδη ότι το «Big Brother» θα αναστηθεί από τον ANT1. Aυτό που δεν ξέραμε είναι ότι η εκπομπή θα αποτελέσει αναβίωση στο σύνολό της αφού την παρουσίαση θα κάνει όπως και τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
 
Ετσι λοιπόν η τελευταία είδηση είναι ότι η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση είναι προ των πυλών, αφού το όνομα του είναι το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση μιας εκπομπής που έρχεται απ’ το παρελθόν.

Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό «Big Brother», το οποίο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει ελπίζοντας να ξανακάνει τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, θέλουν το παιχνίδι να ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του «Nomads» που έχει προγραμματιστεί κατά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η prime time του σταθμού να μείνει full και να «χτυπήσει» ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή παίζουν δυο ονόματα δυνατά και είναι εκείνα του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου, όμως ο τελευταίος είναι και το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή, καθώς θεωρείται για πολλούς και προφανείς λόγους η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το reality που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τότε είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν και ασφαλώς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τιμόνι του θα έχει (πριν ακόμα ξεκινήσει) εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα συζητηθεί. Πολύ και από πολλούς.

Send this to a friend