Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η οργισμένη απάντηση της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Άρη Καβατζίκη και η... αντεπίθεσή του (vid)

Μία νέα τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε, μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχετικά με τη συμμετοχή της πρώτης και της Ειρήνης Καζαριάν στην παράσταση «Κούκλες».

Μία νέα τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε, μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχετικά με τη συμμετοχή της πρώτης και της Ειρήνης Καζαριάν στην παράσταση «Κούκλες».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να απαντήσει στην Άννα Μαρία Βέλλη, ύστερα από την ανάρτηση που έκανε η γνωστή Youtuber στα Instagram Stories της, με αποδέκτη τον δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός πρόκειται να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» μαζί με την νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τις πρωινές εκπομπές.

Ο Άρης Καβατζίκης, μεταξύ άλλων, σχολίασε και εκείνος τη συμμετοχή των κοριτσιών στη θεατρική παράσταση, με συνέπεια η Άννα Μαρία Βέλλη να δημοσιεύσει μια ανάρτηση… κόλαφο για τον δημοσιογράφο του Πρωινού.

«Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ ήθελα να σας πω πώς σε αυτή εδώ την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, ελπίζω να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση «Κουκλοσπιτο». Εσείς κάνετε μία άλλη προσέγγιση και μπορεί και να έρθω να τη δω και αυτή τη προσέγγιση. Δεν σας αφορά αυτό βέβαια όμως… Την Νόρα την έχω δει, ωστόσο δεν διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο μου χρόνο. Ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά έτσι συστήθηκα, δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός… Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή… Καλά κάνετε… Έχετε αγγίξει πολλούς τομείς. Γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας και να βγείτε στο θέατρο και να τα καταφέρετε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως Youtuber και ως Influencer», ήταν η απάντηση του Άρη Καβατζίκη στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το απόσπασμα

Send this to a friend