Αθήνα

22 oC

αραιές νεφώσεις

«Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά»: Η πρώτη ανάρτηση της Νάργες μετά τον χωρισμό με τον Μουρούτσο

Για περίπου 15 ημέρες, όταν και έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Λάουρα Νάργες απείχε από το αγαπημένο της Instagram.

Για περίπου 15 ημέρες, όταν και έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Λάουρα Νάργες απείχε από το αγαπημένο της Instagram.

Σήμερα η νεαρή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από καιρό και -όπως θα δείτε- έχει μία δόση νοσταλγίας, αφού η Λάουρα Νάργες ποζάρει με φόντο την Αθήνα και με βλέμμα θλιμμένο.

Για να τη συνοδεύσει επέλεξε την εξής λεζάντα:

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου 🖤 _____________________________________________________________ #athens #ilovegreece #view #top #sunset #sky #city

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Send this to a friend