Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η Ραφαέλα Πλαστήρα δέχεται απειλές από πρώην σύντροφό της- «Φοβάμαι, φοβάμαι πολύ, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη μου την οικογένεια»

Η ζωή της Ραφαέλας Πλαστήρα μπορεί να έχει αλλάζει άρδην μετά την ανακήρυξή της ως Σταρ Ελλάς, όμως, υπάρχει μία «πληγή» από το παρελθόν που την κάνει να φοβάται για τη ζωή της, αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά της.

Η ζωή της Ραφαέλας Πλαστήρα μπορεί να έχει αλλάζει άρδην μετά την ανακήρυξή της ως Σταρ Ελλάς, όμως, υπάρχει μία «πληγή» από το παρελθόν που την κάνει να φοβάται για τη ζωή της, αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά της.

H καλλονή Ραφαέλα Πλαστήρα μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τον πρώην σύντροφό της από την Ολλανδία και τα όσα είχε βιώσει μαζί του, σχολιάζοντας μία παλαιότερη δήλωσή της ότι «βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά». «Οσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό. Αυτά είχαν σαν απώτερο σκοπό να με μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν», αναφέρει, και συνεχίζει: «Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου, που θέλει για ακόμα μια φορά να με ρίξει ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυνατή όμως και δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να με επηρεάσει».

Όπως έκανε γνωστό η ίδια, μετά τον διαγωνισμό η Ραφαέλα Πλαστήρα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα παει στην Ολλανδία. Η ίδια μας εξηγεί τον λόγο: «Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πάω στην Ολλανδία για λίγες μόνο μέρες, ώστε να περάσω Χριστούγεννα με τη μητέρα μου αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά μου, που ζει μόνιμα εκεί. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να συνεχίσω τη χρονιά μου ως Σταρ Ελλάς, αλλά και για να συνεχίσω τη συνεργασία μου με το πρακτορείο Happy People».

Οσο για το αν έχει σκεφτεί να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της, απαντά καταφατικά. «Ναι, το έχω σκεφτεί, αλλά στο παρελθόν όσο βρισκόμουν στην Ολλανδία δεν το επιδίωξα. Ο λόγος είναι γιατί στην Ολλανδία η Αστυνομία κάποιες φορές δεν λαμβάνει σοβαρά τέτοιου είδους καταγγελίες. Με το που επιστρέψω όμως, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Μέσα από την παρουσία μου στα Miss World θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, πρέπει να τιμωρείται», αναφέρει.

Την ίδια ώρα, η καλλονή δεν απέκρυψε ότι φοβάται για τη ζωή της. «Δεν θα το αρνηθώ. Ναι, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ. Οχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη μου την οικογένεια. Το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν εξέφρασε απειλές τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι. Οταν ήμασταν μαζί ήταν βίαιος και επιθετικός μαζί μου και φοβάμαι ότι δεν θα διστάσει να μου επιτεθεί ξανά», κατέληξε.

Send this to a friend