Αθήνα

14 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Η Ρένα Μόρφη είναι παντρεμένη και μας συστήνει τον σύζυγό της!

Η Ρένα Μόρφη είναι παντρεμένη και ο γάμος, αλλά και ο σύζυγός της, έγινε γνωστός μετά από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της.

Η Ρένα Μόρφη είναι παντρεμένη και ο γάμος, αλλά και ο σύζυγός της, έγινε γνωστός μετά από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της.

Στην προβολή της επίσημης πρεμιέρας «Φαντασία», όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω της, όχι μόνο για τη συμμετοχή της σε ταινία, αλλά και για τον σύζυγό της, τον οποίο... κρατούσε κρυφό τόσο καιρό.

Οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν και φυσικά, την ρώτησαν για το σύζυγό της, ώστε να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν.

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ' αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», δήλωσε η ίδια στο Gala.

«Ο Ορέστης είναι ο παραγωγός μου. Ο Φοίβος Δεληβοριάς γράφει τραγούδια αποκλειστικά για μένα. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μπαλογιάννης. Πάντως εδώ μέσα, στο στέκι εννοώ, εγώ είμαι ο αρχηγός. Αφού εγώ πρέπει να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα», λέει.

Ο σύζυγος και παραγωγός της, είναι ο Ορέστης Φαληρέας, γιος του μακαρίτη Γρηγόρη Φαληρέα, αδερφού του επίσης πασίγνωστου Τάσου Φαληρέα.

Send this to a friend