• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 19:02

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κων. Αγγελίδη που "ραγίζει καρδιές" (ΦΩΤΟ)

Δυο μήνες κοντεύουν από το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, όταν τράκαρε με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου Βούλας.

Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά και οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει πως η ανάρρωση του Κωνσταντίνου θα είναι δύσκολη και αργή.

Ο παρουσιαστής, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική αλλά η υγεία του παρουσιάσει σημεία βελτίωσης, αφού έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με αργά βήματα και έχει αποσωληνωθεί.

Συνεχώς στο πλευρό του, είναι η σύζυγός του Εβελίνα. Χθες βράδυ, μάλιστα, συγκίνησε τους πάντες με το μήνυμά της στο προφίλ της στο facebook με το οποίο ευχαριστούσε το Θεό τον Τίμιο Σταυρό και τα θαύματά του αλλά και τον ιερέα που την βοήθησε με τις προσευχές του όσο και με τα λόγια του.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Σ’ ευχαριστώ πολύ πάτερ Δημήτρη (πατερούλη μου)
που μας βοήθησες και συνεχιζεις να μας βοηθάς με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό σου!!! και φυσικά θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε την λειτουργία σου που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις καλά στον Σπηλαιώδη Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!! Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύματα του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού !! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και θα είσαι για πάντα στην ζωή μου και στην καρδιά μου»

Send this to a friend