Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λιγνάδης: «Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε πάρα πολλά παιδιά – Eίχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον» (vid)»

LIFESTYLE

Η Σταρ Ελλάς 2002, Λένα Παπαρρηγοπούλου, στον δρόμο του Θεού – «Στην πορεία της αναζήτησης όλων των απαντήσεων είχα σύντροφο μου το θεό»

Η Σταρ Ελλάς 2002, Λένα Παπαρρηγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην ON Time και μίλησε για το νέο της εγχείρημα.

 

Δείτε επίσης

Πάνος Αργιανίδης: «Εγώ οργάνωσα στην ψηφοφορία να διώξουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο»
Ταινία για τα 25 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού» -Βασισμένη σε αληθινές ιστορίες

«Πρόκειται για μια άλλη οπτική για τη ομορφιά, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αγάπη, το Θεό. Η συγγραφή αυτού το βιβλίου κράτησε πέντε χρόνια. Ξεκινάω να γράφω ένα βιβλίο όταν αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι σημαντικό, να μεταδώσω ένα μήνυμα, να μεταλαμπαδεύσω μια γνώση που θα βοηθήσει κάποιους ανθρώπους.

Στην πορεία της συγγραφής αλλάζουν κάποιες από τις πληροφορίες και το εξελίσσω ακόμη περισσότερο μέχρι να σταματήσω να γράφω, όπου νιώθω ότι είναι έτοιμο το βιβλίο.Έχοντας βιώσει ωραίες εμπειρίες αλλά και δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να γνωρίσω τον εαυτό μου και έπειτα να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω, να εξηγήσω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που με πλήγωσαν, να κατανοήσω γιατί με απασχολεί τόσο πολύ το βάθος της ανθρώπινης ύπαρξης και γιατί χρειαζόταν πάντα να βρω μια ισορροπία ώστε να μπορώ να συναναστρέφομαι με τους άλλους ανθρώπους αλλά και ένας βαθύτερος πόνος που αναγνώρισα που δεν ήταν άλλος από αυτόν της ανθρώπινης μοναξιάς -που βιώνει κανείς είτε βρίσκεται μόνος, είτε έχοντας ανθρώπους γύρω του- όλα αυτά με οδήγησαν να ανακαλύψω ένα δικό μου νόημα της ζωής, μια θεραπεία σε μια εσωτερική αρρώστια, μια ανακούφιση σε ένα παράδεισο που βρίσκεται στη γη, και τα μετέφερα στο βιβλίο.

Την απόγνωση της στιγμής τη βιώνουμε ενίοτε ως θάνατο. Το αδιέξοδο της σχέσης, του γάμου (το προσωπικό αδιέξοδο οδηγεί στο αδιέξοδο της σχέσης), της δουλειάς. Για παράδειγμα ψάχνουμε χρόνια να βρούμε έναν καλό σύντροφο αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι ψάχνουμε χρόνια να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Καταλαβαίνουμε ότι για να έχουμε πρόβλημα με τον απέναντι μας κάτι μας ενοχλεί, άρα είναι ένα θέμα δικό μας. Στην πορεία της αναζήτησης όλων των απαντήσεων είχα σύντροφο μου το θεό, φίλο, αδερφό και υποστηρικτή. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως ηλικίας και θρησκευτική πεποίθησης οι άνθρωποι το οφείλουν στον εαυτό τους να αισθάνονται ελεύθεροι και χαρούμενοι και αυτό προσπαθώ να μεταδώσω μέσα από το βιβλίο μου. Νιώθω ενθουσιασμένη που μου δίνεται για άλλη μια φορά η ευκαιρία να εκφραστώ μέσα από αυτό τον υπέροχο τρόπο που είναι οι λέξεις και η γραφή».

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

H Λίτσα Πατέρα… είδε πως στο τέλος του μήνα πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο

Πορτοσάλτε για ανασχηματισμό: Ας προετοιμαζόμαστε για εκλογές!

«Να πάμε σε πάρα πολύ αυστηρό lockdown επιπέδου Μαρτίου για 2-3 εβδομάδες», λέει ο Δερμιτζάκης

 

 

Λιγνάδης: «Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε πάρα πολλά παιδιά – Eίχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον» (vid)»
Μαριάννα Τουμασάτου: Υπήρξαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους
Ζαφείρης Μελάς: «Μίλησε άσχημα η Ναταλία Γερμανού για το παιδί μου, ας ζητήσει συγνώμη. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι» (vid)
Λάκης Λαζόπουλος: Με το νέο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» επιτίθεται σε Λιγνάδη και Κούγια (vid)
Επιμένει η Ναταλία Γερμανού: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Ζαφείρη Μελά. Συγνώμη. I’ m sorry but I’m not sorry» (vid)
Μάνος Βακούσης: Αποκάλυψε την απόπειρα βιασμού του από τον ξάδελφό του και τρεις φίλους του στην τρυφερή ηλικία των 10