
LIFESTYLE
Η Σταρ Ελλάς 2002, Λένα Παπαρρηγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην ON Time και μίλησε για το νέο της εγχείρημα.
«Πρόκειται για μια άλλη οπτική για τη ομορφιά, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αγάπη, το Θεό. Η συγγραφή αυτού το βιβλίου κράτησε πέντε χρόνια. Ξεκινάω να γράφω ένα βιβλίο όταν αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι σημαντικό, να μεταδώσω ένα μήνυμα, να μεταλαμπαδεύσω μια γνώση που θα βοηθήσει κάποιους ανθρώπους.
Στην πορεία της συγγραφής αλλάζουν κάποιες από τις πληροφορίες και το εξελίσσω ακόμη περισσότερο μέχρι να σταματήσω να γράφω, όπου νιώθω ότι είναι έτοιμο το βιβλίο.Έχοντας βιώσει ωραίες εμπειρίες αλλά και δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να γνωρίσω τον εαυτό μου και έπειτα να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω, να εξηγήσω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που με πλήγωσαν, να κατανοήσω γιατί με απασχολεί τόσο πολύ το βάθος της ανθρώπινης ύπαρξης και γιατί χρειαζόταν πάντα να βρω μια ισορροπία ώστε να μπορώ να συναναστρέφομαι με τους άλλους ανθρώπους αλλά και ένας βαθύτερος πόνος που αναγνώρισα που δεν ήταν άλλος από αυτόν της ανθρώπινης μοναξιάς -που βιώνει κανείς είτε βρίσκεται μόνος, είτε έχοντας ανθρώπους γύρω του- όλα αυτά με οδήγησαν να ανακαλύψω ένα δικό μου νόημα της ζωής, μια θεραπεία σε μια εσωτερική αρρώστια, μια ανακούφιση σε ένα παράδεισο που βρίσκεται στη γη, και τα μετέφερα στο βιβλίο.
Την απόγνωση της στιγμής τη βιώνουμε ενίοτε ως θάνατο. Το αδιέξοδο της σχέσης, του γάμου (το προσωπικό αδιέξοδο οδηγεί στο αδιέξοδο της σχέσης), της δουλειάς. Για παράδειγμα ψάχνουμε χρόνια να βρούμε έναν καλό σύντροφο αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι ψάχνουμε χρόνια να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Καταλαβαίνουμε ότι για να έχουμε πρόβλημα με τον απέναντι μας κάτι μας ενοχλεί, άρα είναι ένα θέμα δικό μας. Στην πορεία της αναζήτησης όλων των απαντήσεων είχα σύντροφο μου το θεό, φίλο, αδερφό και υποστηρικτή. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως ηλικίας και θρησκευτική πεποίθησης οι άνθρωποι το οφείλουν στον εαυτό τους να αισθάνονται ελεύθεροι και χαρούμενοι και αυτό προσπαθώ να μεταδώσω μέσα από το βιβλίο μου. Νιώθω ενθουσιασμένη που μου δίνεται για άλλη μια φορά η ευκαιρία να εκφραστώ μέσα από αυτό τον υπέροχο τρόπο που είναι οι λέξεις και η γραφή».
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
H Λίτσα Πατέρα… είδε πως στο τέλος του μήνα πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο
Πορτοσάλτε για ανασχηματισμό: Ας προετοιμαζόμαστε για εκλογές!
«Να πάμε σε πάρα πολύ αυστηρό lockdown επιπέδου Μαρτίου για 2-3 εβδομάδες», λέει ο Δερμιτζάκης
Ροή Ειδήσεων
06/12/2023 | 19:37
Βουλή: Τα στοιχεία που επικαλείται η κυβέρνηση για τα έσοδα από τους ελεύθερους επαγγελματίες αντικρούει ο ΣΥΡΙΖΑ
06/12/2023 | 19:27
Αλέξης Τσίπρας: Στην ιταλική Αριστερά ασχολούνται περισσότερο με τη Μελόνι, παρά με το να ανταλλάσσουν φίλια πυρά
06/12/2023 | 19:13
Στέλιος Κουδουνάρης: «Από τα νεύρα μου είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα, τα πατούσα με μανία»
06/12/2023 | 19:03
Ηράκλειο: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 92χρονης σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

06/12/2023 | 18:57
Ερντογάν πριν την επίσκεψη στην Αθήνα: Θα βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους γείτονές μας
06/12/2023 | 18:34
Ξεκίνησε η συγκέντρωση στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Κλειστή η Πανεπιστημίου – Δείτε εικόνες
06/12/2023 | 18:25
Ανδρουλάκης για Ερντογάν: Υπονοεί ότι στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη θα θέσει θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών
06/12/2023 | 18:20
Έξαλλη η Καινούργιου για τα σχόλια σε βάρος του πατέρα της Ελπίδας Χούπα: «Όποιος σας κρίνει, είναι καθίκι»

06/12/2023 | 18:14
Δ.Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ στέκεται στο πλευρό των αυτοαπασχολούμενων που ζητάνε την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου

05/12/2023 | 00:01
Νίκος Κούρκουλος: Ο ρόλος του Μάνου Κατράκη στην καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ
04/12/2023 | 18:29
Σοκάρει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Μου έβγαλε το σορτσάκι και μου λέει τώρα ήρθε η ώρα να μας πεις τι συμβαίνει»
05/12/2023 | 11:02
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο Νεκτάριος είναι κιμπάρης»

04/12/2023 | 14:00
Ο Ανδρουλάκης ευχαρίστησε το ζευγάρι ηλικιωμένων που έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
04/12/2023 | 12:08
Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

04/12/2023 | 14:58