• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 19:50

Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η συγκινητική αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για τον ξαφνικό θάνατο συνεργάτη της

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σήμερα on air στα δύο συγκλονιστικά γεγονότα που σημάδεψαν την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σήμερα on air στα δύο συγκλονιστικά γεγονότα που σημάδεψαν την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε πως: «Η Βενετία μας, που ήταν στο μοντάζ, δυστυχώς μετά από ένα ατύχημα τους τελευταίους μήνες είναι στο σπίτι της… Ερχόταν στη δουλειά, πήγαινε να πάρει τον καφέ της σε ένα συνηθισμένο μέρος και ένας οδηγός την πέταξε μακριά… Την περιμέναμε για να μοντάρει, ήταν συνεπής στο ραντεβού της και τότε ανησυχήσαμε… Αφού ξύπνησε από το λήθαργο, γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της, επικοινώνησε και είπε όλη την αλήθεια… Τέλος στο μοντάζ θέλω να μείνουμε στην απώλεια ενός ανθρώπου που μας σημάδεψε και μας δυσκόλεψε την καθημερινότητά μας του Παντελή του Γαλάνη...».

«Ο Παντελής ήταν εδώ μαζί μας την Παρασκευή, μας κέρασε γλυκά γιατί οι εξετάσεις του ήταν καλές μεσολάβησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η μανούλα του τον αναζητούσε τη Δευτέρα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο, όπως συνήθιζε… Ο Παντελής είχε πάθει έμφραγμα… Ο Παντελής ήταν το στήριγμα, η κολώνα αυτής της εκπομπής. Με τρία παιδιά ξεκινήσαμε στο μοντάζ, τη Φανή, τη Βενετία και τον Παντελή… Σκεφτείτε το δικό μας συναίσθημα να βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή όταν η Βενετία έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο και ο Παντελής έχει φύγει από τη ζωή και η Φανή έμεινε μόνη στο μοντάζ να ανάβει το καντηλάκι στον Παντελή… γιατί έτσι είναι οι εκπομπές. Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend