Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κοντσίτα: «Είμαι θετική στον ιό HIV- Ήρθε η ώρα να απελευθερωθώ από το σπαθί που κουβαλάω»

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η τραγουδίστρια με τα μούσια, Κοντσίτα Βρουστ, που είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια λόγω της εμφάνισής της κατά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της μέσω Instagram πως είναι φορέας του ιού HIV.

«Σήμερα ήρθε η μέρα από την οποία θα απελευθερωθώ από ένα σπαθί το οποίο κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία» έγραψε στην ανάρτηση της.

Στην ανακοίνωσή της, η ίδια προσπάθησε να καθησυχάσει τους φαν της λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

«Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί... Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Να σημειωθεί πως η Κοντσίτα Βουρστ είχε εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014 και είχε κερδίσει την πρώτη θέση με το τραγούδι Rise Like a Phoenix.

Send this to a friend