• Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
  • 14:36

Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά πρώτη φορά μετά το διαζύγιο: Δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, την πρώτη μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη παραχώρησε στο περιοδικό Gala η Τζίνα Αλιμόνου, που αποκάλυψε και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, την πρώτη μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη παραχώρησε στο περιοδικό Gala η Τζίνα Αλιμόνου, που αποκάλυψε και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι όπου είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τω Θεώ είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες», αναφέρει η Τζίνα Αλιμόνου στον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα για το περιοδικό Gala.

Μέχρι πρότινος δεν θα περίμενε από την Τζίνα Αλιμόνου να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και το YouTube. «Είμαι εντελώς εκτός όλου αυτού που ονομάζουμε social media εδώ και χρόνια, δεν έχω ούτε Facebook, και αυτό γιατί ήταν θέμα και δικής μου φιλοσοφίας να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή εκτός διασημότητας και προστατευόμενη. Δεν τα κατάφερα τελικά. Ο χωρισμός μας πήρε πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ότι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα», πρόσθεσε.

Send this to a friend