Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η Βάνα Μπάρμπα αποχωρίστηκε τις πατερίτσες της και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα έκανε η Βάνα Μπάρμπα.

Ως τομεάρχης Πολιτισμού του Δ. Γλυφάδας, συντέλεσε στη διοργάνωση μιας μεγάλης χριστουγεννιάτικης συναυλίας - θεατρικό δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο δήμο. Η επετειακή μουσική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας».

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Η Βάνα Μπάρμπα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με συνέπεια να κινδυνεύσει η ζωή της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αυτές τις ημέρες ανάρρωσε στο σπίτι της και έτσι μπόρεσε να δώσει το παρών σε αυτή την σημαντική και ξεχωριστή βραδιά στον δήμο της.


Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλο τον κόσμο, και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας και για τους “Γιατρούς του Κόσμου”, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές του θρυλικού μιούζικαλ που συνεχάρησαν το δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για αυτή τη σπουδαία ενέργεια.

Send this to a friend