Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

LIFESTYLE

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κακώς γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια» – Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τις καταγγελίες (vid)

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταγγελίες και τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς. Όπως είπε στη Ναταλία Γερμανού, πήρε μία απόφαση μαζί με άλλους ηθοποιούς να μη μιλάνε δημόσια αν δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

«Φυσικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα, αλλά επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα κι επειδή μας ζήτησαν να μιλήσουμε εγώ και πολλοί άνθρωποι ακόμα. Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για να παραμείνει σοβαρό αυτό το θέμα. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Είπαμε όλοι εμείς ότι σαφώς στηρίζεις τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη. Αυτό πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια. Μέχρι τον βαθμό που γίνονται κακώς… Θα πρέπει κάποια στιγμή να το ελέγξουμε.

Αν βγαίνουμε όλοι και μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε και δεν έχουμε στοιχεία, θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ των θυμάτων, κι εναντίον των θυτών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και όταν χρειαστεί να κληθούμε για κάτι που ξέρουμε φυσικά θα μιλήσουμε. Είναι ξεκάθαρη η θέση».

Survivor: Να γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος – Η ρήτρα για τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο (vid)
Σπύρος Μπιμπίλας: Όταν είσαι στα 65 και έχεις κάνει σεξ με 40 άτομα, είναι πάρα πολύ λίγοι
Λίτσα Πατέρα: Χαμός με την πρόβλεψη που έκανε στο Πρωινό για τη Μεγάλη Τρίτη (vid)
Survivor – Τριαντάφυλλος: Αν με αγαπάει ο κόσμος, να μη με στηρίξουν για να φύγω – Δεν θέλω να γίνω Σαλαγκούδη
Ξεσπά η Βούλα Χατζηχρήστου κατά Μάκη Δελαπόρτα: «Είναι μεγάλο ψέμα, πλάθει ιστορίες, ο Χατζηχρήστος με τον Βέγγο δεν ήταν τσακωμένοι»
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ετοιμάζει τη δολοφονία Μιλτιάδη