• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 11:32

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ικανοποιημένη η Τζίνα Αλιμόνου με τη δικαστική απόφαση! «Θλιβερές και συκοφαντικές οι κατηγορίες του Παύλου Βαρδινογιάννη» (vid)

Μπορεί η Τζίνα Αλιμόνου να κέρδισε την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, μετά από μεγάλη δικαστική περιπέτεια, ωστόσο οι συναντήσεις τους στις αίθουσες των δικαστηρίων δε σταματούν εδώ. 

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της, στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" και δήλωσε ικανοποιημένη για την απόφαση σχετικά με την επιμέλεια.

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας, ως γονείς».

Send this to a friend