Αθήνα

 

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 29
Eurovision 2025 – Στον τελικό η Klavdia με την ερμηνεία της στην «Αστερομάτα» – Οι χώρες που προκρίθηκαν
papag221141

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Πότε ορίστηκε η νέα συνάντηση για την επίδειξη των συμβάσεων

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς, φέρεται πως ορίστηκε η δεύτερη συνάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, για να ξεκινήσει να γράφεται η συνέχεια στο σήριαλ του οικονομικού «πολέμου» μεταξύ του supermodel και της «μάνατζερ των επωνύμων».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου θα συναντηθούν ξανά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα στο newsit.gr.

Μετά τη μαραθώνια συνάντηση της περασμένης Παρασκευής 25 Απριλίου, διάρκειας επτά ωρών, το επόμενο ραντεβού φέρεται πως κλείστηκε την αργία της εργατικής Πρωτομαγιάς, όπου οι δύο πλευρές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου αναμένεται να διασταυρωθούν και πάλι, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της επίδειξης των 67 επίμαχων συμβάσεων, που το δικαστήριο υποχρέωσε την μάνατζερ να αποκαλύψει στην πρώην συνεργάτιδά της.

Επί της ουσίας, η κυρία Παπαγεωργίου, έχει λάβει στα χέρια της 7 από τις 67 συμβάσεις που συνήπτε από το 2019 το γραφείο της κυρίας Χριστοπούλου, κλείνοντας μεγάλες δουλειές, καθώς στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη δικηγορική εταιρεία των ΚK n’ A Law, των Κωνσταντίνου Κακαβούλη και Νικολάου Κουμουλέντζου στο Κολωνάκι, ο ειδικός γραφολόγος που όρισε η πλευρά του μοντέλου, έπιασε ήδη δουλειά βάζοντας στο μικροσκόπιο τις 7 πρώτες και τώρα αναμένει και το υπόλοιπο υλικό, προκειμένου να το εξετάσει και να καταγράψει τα συμπεράσματα της μελέτης του, σε ειδικό πόρισμα που θα εκδοθεί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη συνάντηση που φέρεται να έχει οριστεί την Πρωτομαγιά, δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς ο όγκος των εγγράφων απαιτεί τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις συναντήσεις.

Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση

Το TLIFE σου παρουσίασε αποκλειστικά καρέ καρέ όσα έγιναν στο μαραθώνιο ραντεβού, καθώς και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε την πρώτη μέρα.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ξεκίνησε η διαδικασία της επίδειξης, σάρωσης και φωτογράφισης των εγγράφων, κατά την οποία οι δύο πλευρές κατάφεραν να ολοκληρώσουν περίπου το 1/10 της δουλειάς.

Όπως τονίζουν οι αρμόδιοι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, έναν μαραθώνιο όπως το χαρακτήρισαν οι δικηγόροι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κατά τον οποίο το επιτελείο των γραφολόγων που έχει φέρει η πλευρά του μοντέλου, θα ελέγξουν λέξη προς λέξη τις συμβάσεις της συνεργασίας της booker και της παρουσιάστριας/μοντέλου από το 2019 που συνεργάζονται προκειμένου σε πρώτη φάση να διαπιστωθεί η γνησιότητα των συμβάσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Έλενα Χριστοπούλου και η δικηγόρος της, Χριστίνα Αγορογιάννη, προσκόμισαν τις εν λόγω συμβάσεις, τις οποίες έφερε η δικηγόρος της στην τσάντα της και ήταν όλες σε έντυπη μορφή. Δεν παρουσίασαν δηλαδή κάποια σύμβαση σε ηλεκτρονική μορφή.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν η εξής: η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου έδινε το κάθε έγγραφο πρώτα στους δικηγόρους της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Νίκο Κουμουλέτζο και Κωνσταντίνο Κακαβούλη, έκανε, δηλαδή, την επίδειξη των εγγράφων, όπως όριζε η απόφαση του δικαστηρίου και στη συνέχεια τα έγγραφα περνούσαν στον γραφολόγο και τη συνεργάτιδα του. Εκείνοι με τον εξοπλισμό που είχαν φωτογράφιζαν και σάρωναν τα έγγραφα.

Σε δεύτερο χρόνο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, όταν ο γραφολόγος θα έχει το σύνολο των συμβάσεων, θα μελετήσει τα έγγραφα στο γραφείο του, στο εργαστήριό του για να τα ελέγξει «πόντο πόντο» για τυχόν παραβιάσεις και αλλοιώσεις.

Σύμφωνα με πηγές του TLIFE, για την ώρα είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα για τις συμβάσεις αυτές.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους γραφολόγους, οι οποίοι θα συμπεράνουν την γνησιότητα ή όχι των συμβάσεων που προσκόμισε η Έλενα Χριστοπούλου στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος και κυριότερος «γύρος». Πρόκειται για τον οικονομοτεχνικό έλεγχο, δηλαδή τη διαδικασία και την έρευνα για τα χρηματικά ποσά.

Το κλίμα ανάμεσα σε Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Όσον αφορά στο κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ήταν πολιτισμένο και ήρεμο.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν παρούσες στον ίδιο χώρο χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα μεταξύ τους. Ήπιαν τον καφέ τους και ήταν ιδιαίτερα διακριτικές, αφήνοντας τους ειδικούς να αναλάβουν απερίσπαστοι την δουλειά τους.

Δεν υπήρχαν αντεγκλήσεις, αποστροφές ή οτιδήποτε τέτοιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Εκείνοι που μιλούσαν στη μαραθώνια συνάντηση των 7 ωρών, ήταν οι δικηγόροι μεταξύ τους και ο γραφολόγος με την συνεργάτιδα του.

Τα ραντεβού θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ροή Ειδήσεων

0004 maria xatzistefani 1432023 1200x709 1

17/05/2025 | 19:00

Μαρία Χατζηστεφανή: «Είχα χρέη 2 εκατομμύρια, μου πήρε 9 μήνες να τα ξεχρεώσω»

17/05/2025 | 19:00

Eurovision: Το μήνυμα της Klavdia μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

17/05/2025 | 18:50

Επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής Χ80 Πειραιάς-Ακρόπολη-Σύνταγμα Express
sirigos292

17/05/2025 | 18:40

Νίκος Συρίγος για Νίκο Μουρατίδη: «Θλιβερή και τραγική η θέση του για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη»

17/05/2025 | 18:30

Αλκοολούχα ποτά: Το ούζο μεγάλος πρωταγωνιστής των εξαγωγών

17/05/2025 | 18:20

Ισραηλινός αστυνομικός τραυματίστηκε σε επίθεση με μαχαίρι στην Ιερουσαλήμ – Ο δράστης «εξουδετερώθηκε» απο τις δυνάμεις ασφαλείας
giannopoulos2024

17/05/2025 | 18:15

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η Klavdia έφαγε επιθέσεις από αμέτρητους στην τηλεόραση, δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας»

17/05/2025 | 18:10

Ρόδος: Σύλληψη δύο διακινητών μεταναστών μετά από επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα

17/05/2025 | 18:00

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή: «Όταν κάτι είναι ανακοινώσιμο θα γίνει, μέχρι τότε το προστατεύω»
img 20240825 204913 scaled 1

17/05/2025 | 17:50

Κάλυμνος: Το νησί που «σκαρφάλωσε» ψηλά στον τουριστικό χάρτη και διατηρεί σεζόν 10 μηνών

17/05/2025 | 17:40

Eurovision 2025 – Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η εμφάνιση της Κλαυδίας ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια»

17/05/2025 | 17:37

Τηλεφωνική επικοινωνία Λαβρόφ – Ρούμπιο: «Θετικός ο ρόλος των ΗΠΑ στην επανέναρξη συνομιλιών για την Ουκρανία», είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ
psifiaki karta

17/05/2025 | 17:30

Εντατικοποίηση των ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας – Αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες φέρνει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

17/05/2025 | 17:20

Διεθνής Αμνηστία και ΜΚΟ καταγγέλλουν νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ – Τους επιβάλλει φόρο 30% στις δωρεές

17/05/2025 | 17:19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας
screenshot 29
Eurovision 2025 – Στον τελικό η Klavdia με την ερμηνεία της στην «Αστερομάτα» – Οι χώρες που προκρίθηκαν
screenshot 1
Eurovision 2025: Η Klavdia ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση στον τελικό – Τα δάκρυα του Φωκά Ευαγγελινού και η ανάρτησή της
screenshot 11
Klavdia: «Τι ζήσαμε Χριστέ μου και Παναγιά μου» είπε μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2025
screenshot 12
Νίκος Μουρατίδης σε Βαγγέλη Περρή: «Τους έχει ρεζιλέψει όλους και βρήκε να προστατέψει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη»
screenshot 8
Περικλής Λιανός: «H εκπομπή μου έκανε μεγάλη ζημιά σ’ αυτό, αλλά οι φίλοι μου το σεβάστηκαν»
screenshot 20
Φαίη Σκορδά: «Η Μαρίνα Σάττι πήγε στην Eurovision μόνη της, η Klavdia μας πήρε μαζί της»