Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Με τι ασχολείται σήμερα η ηθοποιός

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, καθώς από τις πρώτες της εμφανίσεις ξεχώρισε για το σκέρτσο και το ταλέντο της.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, καθώς από τις πρώτες της εμφανίσεις ξεχώρισε για το σκέρτσο και το ταλέντο της.

Στην εφημερίδα Espresso η Ισαβέλλα Βλασιάδου μίλησε για την νέα της ασχολία, όσο βρίσκεται εκτός  τηλεόρασης.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Η σελίδα σας στο Instagram είναι γεμάτη φωτογραφίες από τη Μύκονο, χειμώνα – καλοκαίρι. Έχετε μετακομίσει στο νησί;

Έτσι φαίνεται; (γέλια) Την αγαπώ τη Μύκονο, με ηρεμεί, έχω φίλους εκεί και την επισκέπτομαι πολύ συχνά, συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

Δουλειά;

Το εργοστάσιο επιπλοποιίας του συζύγου μου Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, το Arka Design, εξοπλίζει ξενοδοχεία και σπίτια στο νησί, και επειδή ασχολούμαι με την επιχείρηση ταξιδεύω μαζί με τις… παραγγελίες!

Άτυπα, η «κυρία διευθυντής»;

Έχω ενεργή δράση στο κομμάτι της αισθητικής, των πωλήσεων, της έκθεσης, αλλά και της σχεδίασης επίπλων. Δημιουργούμε φινετσάτα κομμάτια, φρέσκα, προχωρημένα, τα οποία «βαφτίζουμε» με ονόματα διάσημων καλλιτεχνών, αλλά και ροκ τραγουδιών. Υπάρχει, για παράδειγμα, πολυθρόνα «Kiss», αλλά και «Κλιφ Ρίτσαρντ»!

Πρωτότυποι κωδικοί!

Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ της μουσικής! Εκείνος είναι ροκάς, πρώην ντράμερ σε συγκρότημα, που κατέληξε να έχει επιπλοποιείο! Ηταν το γυμνασιόπαιδο που διοργάνωσε τη μαθητική θρυλική εκδήλωση «Συναυλία της βροχής» στου Ζωγράφου, με τους Πουλικάκο, Σιδηρόπουλο κ.ά.

Send this to a friend