• Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου
  • 18:27

Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Το’ πε και το’ κανε η Ιταλίδα που είχε τάξει… στοματικό σεξ για κάθε «όχι» στο δημοψήφισμα

Γυναίκα που κρατά το λόγο της αποδεικνύεται η Ιταλίδα Paola Saulino, που είχε τάξει σε όποιον ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα, που διενεργήθηκε στην Ιταλία, δώρο… στοματικό σεξ.

Η 27χρονη λοιπόν ξεκίνησε περιοδείες σε 10 ιταλικές πόλεις στην Ιταλία. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram το Σάββατο, σημειώνοντας πως «το πρώτο βήμα της #pompatour ολοκληρώθηκε! Λίγο κουρασμένη αλλά όλα είναι καλά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μια περιήγηση στον λογαριασμό της και θα δει κανείς άκρως προκλητικές φωτογραφίες, με την ιταλική λέξη "pompa" να είναι αργκό για τον στοματικό έρωτα.

Η Ιταλίδα είχε υποσχεθεί ότι θα επισκεφθεί τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, την Μπολόνια, τη Βερόνα, το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Νάπολη, το Μπάρι, τη Λέτσε και το Παλέρμο μέσα στον μήνα για το πρώτο σκέλος της περιοδείας της, προτρέποντας όσους ψήφισαν όχι να συμπληρώσουν τη φόρμα κράτησης.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για κόλπο δημοσιότητας, ζητώντας αποδείξεις πως τήρησε την υπόσχεσή της…