Αθήνα

11 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

O Jay- Z παραδέχθηκε δημοσίως το «κέρατο» στην Beyonce! Πως αντέδρασε εκείνη

Λίγο μετά την γέννηση των διδύμων και ενώ έχει σαρώσει τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy, ο γνωστός ράπερ Jay- Z σε συνέντευξή του έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη, καθώς παραδέχθηκε πως απάτησε την Beyonce.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους New York Times ο 47χρονος ράπερ αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απιστία στη διάρκεια του γάμου του με την Beyonce, και παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει κάποια προσωπικά του προβλήματα. «Ωρίμασα πολύ από την εμπειρία. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως όλα συνδέθηκαν μεταξύ τους. Κάθε συναίσθημα συνδέεται και προέρχεται από κάπου. Και απλώς πρέπει να το καταλάβεις. Όταν το συνειδητοποιήσεις στην καθημερινότητά σου ξαφνικά έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Καταλαβαίνεις για παράδειγμα πως αν κάποιος είναι ρατσιστής απέναντί σου, δεν φταις εσύ. Έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσε και τι του συνέβη, πώς έφτασε σε αυτό το σημείο. Έτσι, αντί να αντιδρώ πλέον με θυμό, έχω γίνει πιο επιεικής», δήλωσε ο JAY-Z.

Αν και στην αρχή, ο ίδιος δεν μίλησε ξεκάθαρα για το γεγονός ότι απίστησε, στη συνέχεια ο διάσημος ράπερ εξήγησε τι τον οδήγησε να κλειστεί στον εαυτό του.

«Πρέπει να επιβιώσεις κι όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία κλείνεις απ' έξω όλα τα συναισθήματα. Ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι, δεν θες να συνδεθείς. Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινάνε από αυτό το σημείο: απιστία», πρόσθεσε ο διάσημος ράπερ.

Αναφερόμενος πως αντέδρασε η Μπιγιονσέ, ο ίδιος δεν έκρυψε πως την πλήγωσε.

«Αλλά το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Με την Beyonce συζητήσαμε πάρα πολύ. Εκείνη ήταν περήφανη για την μουσική της αλλά και τη δική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς την κάνουν στις δυσκολίες. Τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50 τοις εκατό "επειδή ο κόσμος δεν βλέπει τον εαυτό του"», σχολίασε ο JAY-Z ερωτηθείς για το γάμο του με τη Beyonce.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον οποίο προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό», κατέληξε.

Ο Τζει Ζι πάντως έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα, κυρίως με το γεγονός ότι σε τραγούδια του αναφέρεται στην απιστία. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει πως ο ίδιος αναφέρεται στην Μπιγιονσέ.

Send this to a friend