Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Καφέ της Χαράς: Η άφιξη της Στέλλας στο Κολοκοτρωνίτσι ανατρέπει τα πάντα - Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Τα εγκαίνια του νέου «Καφέ της Χαράς» θα προβληθούν στο αυριανό επεισόδιο της σειράς και η άφιξη της «Στέλλας» στο Κολοκοτρωνίτσι σίγουρα θα φέρει… τα πάνω κάτω.

Τα εγκαίνια του νέου «Καφέ της Χαράς» θα προβληθούν στο αυριανό επεισόδιο της σειράς και η άφιξη της «Στέλλας» στο Κολοκοτρωνίτσι σίγουρα θα φέρει… τα πάνω κάτω.

Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ και επιπλέον υποδαυλίζει τη ζήλια του Φατσέα προς τον Όθωνα που θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί, γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει.

Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

Ποια είναι η Στέλλα που ερμηνεύει η Ζέτα Δούκα
Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου «Καφέ της Χαράς» και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει την Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν.

Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι η ξανθιά μπαργούμαν και από πού έρχεται. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό.

Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.

Send this to a friend