Αθήνα

8 oC

αίθριος καιρός

«Καφέ της Χαράς»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής- Η σύλληψη της Βάλιας και οι άντρες στο πλευρό της

Νέο επεισόδιο για του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε την Παρασκευή και η σύλληψη της Βάλιας, με την οποία έληξε το προηγούμενο, θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας.

Νέο επεισόδιο για του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε την Παρασκευή και η σύλληψη της Βάλιας, με την οποία έληξε το προηγούμενο, θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας.

Μπορεί ο Μάνος να έχει παραχωρήσει το πατητήρι για να ανοίξει το Καφέ της Χαράς, η κόρη της πρωτευουσιάνας πρέπει να βρει και ένα μέρος να μένει. Έτσι, η Βάλια επιχειρεί να ανοίξει το παλιό της σπίτι για να το ανακαινίσει, στο επεισόδιο της Παρασκευής (14-02), στο Καφέ της Χαράς.

Στην προσπάθειά της να καθαρίσει το σπίτι, αποδεικνύεται ότι αυτό έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων. Καθώς κανείς δεν υποπτεύεται τον Σταύρακα, που κρύβεται πίσω από την απάτη, ο Περίανδρος υποδεικνύει τη Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος τη συλλαμβάνει.

Μαζί της συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό που τη ρωτάει προς τα που είναι το δημαρχείο. Πρόκειται για τον νέο εργαζόμενο, βοηθό της Δημάρχου Σταυρούλας από τον Βόλο, που καταφθάνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να πιάσει δουλειά.

Φυσικά, στο πλευρό της Βάλιας σπεύδουν δύο άντρες, ο Μάνος και ο Δημήτριος, ο νέος παπάς του χωριού στο Καφέ της Χαράς. Την ίδια ώρα, ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση…

Δείτε το τρέιλερ:

Send this to a friend