• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 05:40

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Εξομολόγηση Καγιά: «Έχουν δίκιο αυτοί που λένε μη χαιρετάτε τις λεχώνες στο νοσοκομείο»

Όμορφες οικογενειακές στιγμές βιώνει η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς, αφού εδώ και λίγο καιρό κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.  

Πρόσφατα, η Βίκυ Καγιά εξομολογήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, λίγες μόνο ώρες αφότου γέννησε τον Κάρολο-Ηλία.

«Ήταν καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω. Έχεις ακούσει αυτό που λένε “μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο και μη χαιρετάτε τις λεχώνες”; Έχουν δίκιο! Παρόλο που δεν με ένοιαζε το φύλο του παιδιού, ο ερχομός του Κάρολου-Ηλία με χαροποίησε. Τώρα έχουμε δύο και δύο!».

Η Βίκυ μίλησε επίσης και για το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να συνδυάσεις τη δουλειά με τη μητρότητα ειδικά όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά:

«Στο πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της. Αποκτώντας και δεύτερο παιδί αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Χρειάζεται βοήθεια, που αυτή τη στιγμή μου την παρέχει η μητέρα μου» και συνέχισε:

«Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνεις πανικό, τα χάνεις, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και ποιο να πρωτοφροντίσεις» τονίζει χαρακτηριστικά

Send this to a friend