Αθήνα

 

29 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Η Βασιλική από την Καλαμάτα: Η ζωή και το έργο της σπουδαίας Κικής Δημουλά
230322120035

LIFESTYLE

Καινούργιου σε Μικρούτσικο για Όλγα Τρέμη: «Σοκ, δεν περίμενα ότι θα έλεγες τέτοιο πράγμα» – «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής με όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ, για την σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

«Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί.

Αυτά που λέει είναι ακριβή.

Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα.

Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», τονίζει στη συνέχεια.

«Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μη μπει», σημειώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

«Έπαθα σοκ. Συγγνώμη, ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω. Μ’ έχεις προστατεύσει πάρα πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπες τέτοιο πράγμα», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έκανα μία αφήγηση που δεν έχει ούτε στο ένα τοις χιλίοις κάτι υποτιμητικό για την Όλγα», τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη – Την είδα με τα εσώρουχα και αγρίεψαν τα μάτια μου»




Ροή Ειδήσεων

glyfada trapezitis 070623

07/06/2023 | 15:57

Γλυφάδα: Καρέ καρέ η «κινηματογραφική» σύλληψη του τραπεζίτη της μαφίας των ναρκωτικών – Το ποσό «μαμούθ» που ξέπλενε

07/06/2023 | 15:47

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετά το λιποθυμικό επεισόδιο: «Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου» – Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για την κάμερα

07/06/2023 | 15:40

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Ανοίγει εκ νέου την Παρασκευή η πλατφόρμα για όσους δεν πρόλαβαν
screenshot 4

07/06/2023 | 15:35

«Milky Way»: Δείτε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA – Ετοιμαστείτε για το πιο συναρπαστικό γαλαξιακό ταξίδι

07/06/2023 | 15:31

Θήβα: Όλα τα σενάρια ανοιχτά για το θάνατο του 38χρονου στη Βοιωτία – Το ερώτημα που απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ

07/06/2023 | 15:18

«Άγρια κόντρα» με Γεωργιάδη και Λοβέρδο: «Αν θέλετε το κάνουμε ροντέο», «Όχι σε μένα απειλές»
tsipras 070623

07/06/2023 | 15:09

Τσίπρας: Συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών – «Να μην αφήσουμε κανέναν έξω απ’ το βλέμμα μας»

07/06/2023 | 15:03

«Κάτω τα χέρια από τον πατέρα Αλέξανδρο» – Πανελλήνιο κύμα στήριξης στον φωτισμένο ιερέα για το χυδαίο πογκρόμ από φανατικούς: Ώρες ευθύνης για τον Αρχιεπίσκοπο

07/06/2023 | 14:52

Εκλογές 2023: Συγκροτήθηκαν τα εκλογικά τμήματα που θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού την 25η Ιούνη
nandroulakis 070623

07/06/2023 | 14:41

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ, στα Κέντρα Υγείας και γενικότερα στο ΕΣΥ έχουν τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό»

07/06/2023 | 14:36

Ελένη Ψυχούλη: Όταν ήμουν νέα, έκανα one night stand, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτά που ζούμε

07/06/2023 | 14:27

Αλκιβιάδης Στεφανής: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Τούρκο ομόλογό του
1

07/06/2023 | 14:11

O Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις

07/06/2023 | 14:08

Αθηνών – Πατρών: Φορτηγό ήρθε… τούμπα και τυλίχθηκε στις φλόγες – Πώς σώθηκε ο οδηγός

07/06/2023 | 14:04

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο – Ο ένας καταπίνει τον άλλον»
screenshot 5
«Ξέσπασε» η Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου κύριε Δημήτρη Παπανώτα; Mιλάς για εμένα άσχημα»
screenshot 6
Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα στην ανάρτηση της Χριστοπούλου: «Χουάνα η παρθένα, η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»
nonikagalinea kideia1
Νόνικα Γαληνέα: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» της αγαπημένης ηθοποιού
screenshot 17
Λιποθύμησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του ΣΚΑΙ – H αντίδραση της Φαίης Σκορδά
screenshot 13
«Έμεινε» κόκκαλο η Μαρία Ηλιάκη με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είπε τέτοιο πράγμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε»
screenshot 25
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά: «Ξεκίνησα τις καταχρήσεις στα 15, κάποια στιγμή έπιασα πάτο»