Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

«Καλό το παιχνίδι, αλλά αν δεν έχεις ψυχή...»: Άγρια κόντρα και βαριές κουβέντες στο MasterChef (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κόκκινο ανέβηκε η ένταση στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef την ώρα της ψηφοφορίας στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

Στο κόκκινο ανέβηκε η ένταση στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef την ώρα της ψηφοφορίας στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

Η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Γιώργο και οι κουβέντες που ακούστηκαν ήταν πολλές και βαριές.

«Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του” σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef. “Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα και προσέθεσε:

«Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι».

Ο Γιώργος απάντησε με τη σειρά του, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef: «Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ κακό και το βγάζεις από μέσα σου μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος».

«Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα», είπε ο διαγωνιζόμενος.

Send this to a friend