• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 23:44

Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κανάκης σε ΣΚΑΪ: «H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!»- Απαντούν με διαδικτυακό επεισόδιο

Νέα και -ίσως- τελευταία ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σχετικά με την κόντρα τους που έχει ξεσπάσει με τον ΣΚΑΪ.

Νέα και -ίσως- τελευταία ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σχετικά με την κόντρα τους που έχει ξεσπάσει με τον ΣΚΑΪ.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σημειώνουν στην απάντηση τους: «H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!».

Τι έγραψαν οι «Ράδιο Αρβύλα»:

H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!
Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Send this to a friend